Flytt til Sverige!

Idag vil jeg dele min løsning på mye av Norges problemer. Jeg tror jeg har nevnt ideen min før, men jeg deler den igjen. Denne gang i klartekst, med forklaring.

Flytt til Sverige.

Sverige kaller! Kan du ikke høre?

Sverige kaller! Kan du ikke høre?

Dette er ideen: I et år har Norge og Sverige åpne grenser. Alle nordmenn som digger Svensk politikk drar til Sverige, alle etniske-svensker som ikke liker hvor Sverige går får flytte til Norge.

Etter et år lukkes grensene.

Eksempler på folk som burde flytte til Sverige er:

Jens Brun og vennene hans: Er du en venn av Jens Brun?  Er du human-etiker som fnyser av kristen kultur arv? Vet du om et land som også har forakt for kristen kultur arv? Helt riktig! Sverige. Så er du ateist av den «bedrevitende» typen så ta deg en tur dit. Jeg sier ikke at alle ateister i Norge bør flytte til Sverige, bare de som aldri klarer å holde nebbet. Som alltid mener kristendommen tar for mye plass osv.

De som elsker mangfold: Digger du andre kulturer? Synes du at Norsk er litt kjedelig? Ønsker du mer spennende uttrykk i hverdagen? Kanskje litt Midtøsten arkitektur midt i byen? Synes du at Islam er en spennende og fredelig filosofi som passer godt inn i hverdagen? Vet du hvilket annet land som deler din tanke der? Helt riktig! Sverige. Ta deg en tur og bli værende!

Glemmer aldri når Anne Holt var på Skavlan med Mona Sahlin. Oh, som Anne Holt beundret Sverige og deres syn på ytringsfrihet.

Glemmer aldri når Anne Holt var på Skavlan med Mona Sahlin. Oh, som Anne Holt beundret Sverige og deres syn på ytringsfrihet. Flytt til Sverige, Anne!

Nøtteknekkere og andre rødstrømper: Er ikke menn teite? Burde ikke verden bli styrt av dåse? Er du lei av at det alltid er menn som skal styre og stelle? Burde ikke kvinner få all makt? Gruer du deg til jul fordi det er du som kvinne som skal steke ribbe og vaske opp? Da er Sverige landet for deg! Ta en tur. NÅ!

De som ikke liker ytringsfrihet: Synes du det er for mye brungrums på nett? Litt for mange anonyme mennesker som mener noe annet en deg? Synes du at dåse er et stygt ord for å beskrive kvinner? Mener du at ytringsfrihetens grenser skal defineres av deg og dine? Hører du IKKE Sverige kaller? Du vakkra, du fria. Pell deg dit!

Undertrykket mangfold: Er du en fargeklatt i Norge som selger litt dop og kanskje digger Islam? Føler du at nisselue Nordmenn ikke gir deg nok spillerom og alltid kikker stygt på deg? Mener du at ikke alt er lagt til rette for deg og ditt folk? Sverige! Perfekt sted for deg og dine?

Homser som vill homse masse: Synes du at Norge ikke liker melodi gran prix nok? Synes du at Pride burde vare hele året? Er det ikke nok at du får ha sex med hvem du vill over 16? Mener du at homofile ikke bare er like bra, men faktisk bedre enn heterofile? Burde du kunne adoptere barn og lage familie og leke med kjønnsroller og bryte ned kjerne verdier? Det finnes et land hvor alle har krumme handledd. Jeg tror du vet hvor…

Hvis du lurer: Nei, AndyAce83 vil ikke ha alle av annen etnisk bakgrunn enn Norsk ut av landet. Ei heller vil jeg ha alle homoer ut av landet. Eller ateister. Jeg vil ha folk som hater det som er Norsk ut av landet. Jeg vell ha ut «bedrevitere», subvertører, tant og fjas.

øvelsesoppgave:

Er det noen grupper AndyAce83 har glemt? Noen grupper som burde bli værende? Kjør debatt!

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on august 17, 2016, in Nye Ord, Begreper og Uttrykk and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 8 kommentarer.

 1. Tja, hvorfor ikke?

  Men politikken er stort sett den samme.

  Sverige har muligens kommet lenger pga de har en større befolkning, og de har derfor flere innvandrere, men ikke mange fler pr. innbygger. Det er ca 10% for både Norge og Sverige. Men, større antall innvandrere totalt gir selvsagt flere ghettoer og «no-go»-soner.

  • Litt uenig med deg der Gjest. Jeg er enig i at politikken er lik men ikke i ekstremitet. På samme måte som lunka ikke er kokende.

   I Sverige er feminismen, ateismen, multikulturalismen og selvhatet så sterkt at jeg blir kvalm av å tenke på det.

   Men det som skremmer meg, og som er grunnen til at jeg skrev min «Flytt til Sverige» innlegg er at jeg ser mange er småkåt i Norge på å få mer Svenske tilstander. Så istedet for at Anne Holt skal få viljen sin her, kan hun heller få viljen sin DER!

   Men ja… Mange som ønsker Svensk politikk og vi tar noen nye åretak støtt og stadig.

   • Sverige har vel 15-20 voldtekter hver dag, mens Norge er hakk i hæl med 10-15 hver dag.

    Såkalt «swedism» er det nok mange som vil ha ja.

    Norge er etter min mening like ekstremt, men mye mer skjult. Det er kanskje enklere å se tilstandene på avstand i Sverige.

    Ta f.eks Scandinavian Star-saken. Dette var en forsikringssvindel der den norske stat så gjennom fingrene og lot de skyldige gå fri. De visste, og vet hvem dette er.

    Litt samme i Sverige. De brydde seg ikke om at det var noe muffens med Estonia.

    For meg virker det som om Norge og Sverige blir styrt av den samme eliten, og at begge fungerer som to test-anlegg for kulturmarxisme.

   • Du skriver:
    «Det er kanskje enklere å se tilstandene på avstand i Sverige.»

    Du har nok kanskje et poeng der. Det er mye mer korrupsjon i Norge enn vi liker å tro. Media, «samfunnet vakt hund», skriver ikke om slikt hvis det ikke faller i fanget på dem.

    Nepotismen står sterkt her. Man har en adel som har en berettigelse til Norges ressurser.

    Du skriver:
    «For meg virker det som om Norge og Sverige blir styrt av den samme eliten, og at begge fungerer som to test-anlegg for kulturmarxisme.»

    Ja, det er mye Marxisme i Norge via media og skole. Men USA, som er «the land of the Free» slår meg som faktisk verre enn Sverige og Norge også. Det er bare det at de har en sterkere høyere ving som påpeker dette. Vi burde nok hatt noen Breitbart kanaler i Norge også.

    En veldig kort stund gikk jo det konservative aktualitets programmet på TV2. Jeg så på noen par episoder. Jeg bare klarte ikke han programlederen. Han var for breiall. Tror han var mer konservativ for å være kverulant enn noe. Så igjen… Det er vel jeg også. *knegg, knegg*

   • Vi er nok stort sett enig. La oss si at indoktrineringen i Sverige og Norge er omtrent lik. Da, pga større befolkning i Sverige vil man også finne noe større variasjoner, dvs det er større sannsynlighet for å finne de mest innbitte feministiske ateistene der.

    Men på det jevne synes jeg at det er mer enn nok av dem her i Norge også.

    Dessuten, nordmenn har i svært mange år vært meget godtroende overfor den «evige» oljen. Jeg har gang på gang prøvd å få det inn i hodet på folk at oljen varer IKKE evig.

    Nei, jeg frykter ikke et Norge uten olje. Men den grenseløse naiviteten, om at oljen vil vare evig, samtidig som de rødgrønne ikke satset på noen andre felt, må jo få konsekvenser.

    Sverige er, som kjent, allerede konk. De tar nok store lån fra IMF tenker jeg.

    ———————————————————————————————
    Arbeidsløse ingeniører snart uten dagpenger

    http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/08/20/195236987/arbeidslose-ingeniorer-snart-uten-dagpenger#article_comments-wrapper

   • Apropos «flytt til Sverige» er det nå ganske tydelig hvordan ap-horden nærmest befaler arbeidsløse ingeniører til å søke arbeid i Nord-Norge. Hmm hva hendte med kampen mot kapitalismen og lokale arbeidsplasser og alt det der….

   • Sorry, for sent svar. Jeg jobber vettu 😉

    Du skriver:
    «Vi er nok stort sett enig.»

    Ja, vi er nok stort sett enig. Ikke at vi har et ekko… ekko… ekko… kammer. Men vi observerer og reflekterer over de samme tingene 😉

    Du skriver:

    «Dessuten, nordmenn har i svært mange år vært meget godtroende overfor den «evige» oljen.»

    Det er veldig Norsk og være naiv, loyal til systemet og litt sau. Vi er et samfunn av «fritenkere» som tenker likt, individer som ønsker kollektivistisk kultur.

    Du skriver:
    «Arbeidsløse ingeniører snart uten dagpenger»

    En kar jeg kjenner har en psykolog datter i Stavanger. Hun sier at hun har fått mye mer å gjøre nå etter den nye olje situasjonen. Gjeldskriser, ekteskap i oppløsning osv.

    Du skriver:
    «Apropos «flytt til Sverige» er det nå ganske tydelig hvordan ap-horden nærmest befaler arbeidsløse ingeniører til å søke arbeid i Nord-Norge. Hmm hva hendte med kampen mot kapitalismen og lokale arbeidsplasser og alt det der….»

    Hmm… Det er jo koselig i Nord Norge da. Aldri mørkt om sommeren, og nå snart aldri lyst.

    Nei, jeg vet ikke jeg. Jeg er iallefall glad jeg ikke har en jobb innenfor Olje sektoren.

  • Sjekket finn.no.

   Mulig jeg så feil men den dagen så jeg kun 271 ledige jobber om jeg søkte på nordland, troms og finnmark.

   4000 ledige jobber kan jeg trygt slå fast, at det ikke finnes der oppe.

   Så argumentasjonen til de som sier at det bare er å reise opp dit og jobbe, holder ikke. Dette kom jo ikke akkurat som noe sjokk.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: