Hva er Tanker om Ting?

Det er ting jeg har tenkt på. Hvis du er uenig i hva jeg skriver eller måten jeg skriver det på er det helt greit. Du kan til og med si det her på min blogg. Jeg ønsker en ting: 100% ytringsfrihet og derfor skal du kunne si alt her. Skulle det gå over stokk og stein får jeg ta det som det kommer. Jeg er fascinert av andres meninger og ønsker å høre dem usensurert. Er de «ekstreme», «hatefulle» osv er det også en mening jeg vil høre og ønske å forstå.

Skulle du ha noe på hjertet så kan du også sende meg en mail:  

Hvem er jeg?

Jeg heter AndyAce83 og har skrevet Andy´s Mercury Comments men bestemte meg for drive med litt Norsk blogging fordi jeg suger i Norsk rettskriving og tegnsetting også. Jeg har identifisert meg som politisk nøytral (For å sitere mesterverket Alien vs Predator (2004): «Uansett hvem som vinner, taper vi«) men du vil likevel trolig se en klar høyre tone i min blogg. Dette er fordi jeg faktisk kjøper «kultur-marxistisk» monopol på uttrykk, svar på rett og galt på alle viktige arenaer (skoler, media og på tinget).

Bla, bla, bla…

Hilsen AndyAce83:-)

For å kunne sette mest mulig pris på denne bloggen bør du slå opp ordet Hyperbole. For lat? Ok, her er definisjonen; ´´En hyperbol er en språklig overdrivelse der man legger trykk på sannheten, for å få den til å virke enda større enn den er, for å få fram sitt budskap.´´

Det kalles ironi.

Lette litt på trykket?

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: