En bønn om NEI til Frepp og Fleskberg politikk 2021.

Såååå…

Jeg stemte på høyre for 8 år siden. Da var jeg en sånn «Å si «Høyre er et parti for rikfolk» er en naiv ting. Hvis det var sant ville bare 1% stemt på dem. Høyre bare representerer frihet til folket og blablabla.» Jeg var på laget. Trodde at Erna Solberg (fra nå av referert til som Fru Fleskberg) representerte EKTE høyre politikk. Ikke en karikert en definert av sosialister. Høyre ønsket lavere skatter til folket så de kunne bestemme selv hva de ville bruke mynt på. De ville forsvare konservativ familie politikk (ikke queer familier), de ville forsvare nasjonale grenser, de ville konservere Norge som land, folk og kultur via kristendom. De var konservative.

Men så våknet jeg opp. Men det som gir meg et støkk er at andre IKKE gjør. Ja, jeg må ha et repitisjonskurs her igjen. Gå igjennom de samme tingene jeg har gått igjennom mange ganger før på denne bloggen og det er

  1. Politikk er IKKE lagsport!!!
  2. «Aksjonærene skal ha sitt» – Høyre er IKKE ekte høyrepolitikk

La oss starte med øvelsesoppgaven med engang så løser vi oppgaven sammen denne gangen:

Svar på dette spørsmålet i en drøftene essay: Når du ser denne regjeringen (Solberg regjering 2) senket skatt men øker avgiftene. Hvem tror du slik politikk rammer?

Senke skatt PUNKTUM er bra for ALLE. Senke inntektsskatt og heve innskjøpsskatt (avgift) gir lettelse til de rike og øker byrden for de som er fattige. Altså ER høyre for rikfolk.

I skrivende stund skriker numment folk om høye bensinpriser. De gråter og de gråter, men de som ser på politikk som lagsport sier at DETTE ikke er Fru Fleskbergs skyld. Nei, nei, nei. Og hvis det var, hva så? Det ville blitt mye dyrere hadde Gahr kommet til makten.

Men NEI! Så enkelt er det ikke og det viser at for NOEN er politikk lagsport. Heier man på fru Fleskberg Høyre så heier man på de. Og da er det ALLTID andres feil, selv om høye priser på essensielle ting, har kommet ÅTTE ÅR inn i en regjerings arbeid.

Nei, dette er Ernas Høyre. Som nå slakter arbeiderklassen via avgiftshelvete også gir almisse til rikfolk som Petter Stordalen, som skulle vært konkurs nå, men kjøpte kjøpesenter til milliærder. MILLIÆRDER!

Han hold på å gå konkurs, men fordi han vet at skattebetalerne er hans kausjonister. Da er jo alt trygt. Som å spille monopol med seg selv.

Men det triste er å se at freppere og Høyre folk fortsatt «heier på laget». Det har gått 8 år, og de har fortsatt ikke lært at denne type høyrepolitikk er bare omvendt velferdsstat. Der sosialistene skal ha de rike til å betale for de fattige, så skal Ernas Høyre (og ja, dette er frepp politikk også) ha arbeiderklassen til å betale for de rike. Det er perverst. Men det er TRIST at folkikke ser det.

Så stem NEI til dette neste valg. Finn et lite parti, som representerer EKTE høyre politikk. Og spre budskapet. Frepp og Høyre må falle. De er antidemokratiske krefter.

Øvelsesoppgave:
1) Hvis du skulle vanestemme Frp (frepp) eller Høyre (Fru Fleksbergs Høyre) til høsten, la være!
2) Gjør det demokratiske arbeidet å finn et parti på høyresiden som representerer EKTE høyre verdier. Er det Partiet De Kristene? Demokratene? Liberalistene? Det bestemmer du. Bare partiet IKKE skal ha omvendt velferdsstat og imot så kalt globohomo (er liberalistene egentlig imot globohomo?) altså at Norge blir underlagt verdensbyrokratier.

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on juli 7, 2021, in ???. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: