Den som skriker sist, skriker mest.

Sååå…

På tide med ny blogg. Har skrevet lite på lenge nå og plutselig ble det to på rappen. Kanskje motgang er det beste for kreativitet?

I skrivende stund har akkurat Trump tapt valget. Eller media hevder han har tapt.

Og jeg logget av twitter… for mye tåke og støy. Folk som er ovenpå etter psykisk sammensmeltning i 4 år. Ja, nå er de kule. Nå håner de folk som støttet Trump. Hvor fort vinden snur, hvor kort minnet er og hvor lite innsikt man kan ha i seg selv.

Her har det vært syting og klaging i 4 år. Vi har til og med gitt det et navn; Trump Derangement Syndrome. Total sammensmeltning over følelsen av tap av kontroll. En kontroll de trodde hadde fått av mange år med mediadominans og tankekontroll dominans, som plutselig slo tilbake på dem.

Men nå håner de. Spotter og ler.

Men Trumpitistene (som bedrevitere på venstresiden kaller oss nå) er ikke stort bedre. Faktisk ser det ut til at det blir da capo på 2016. Bare at senil gubbe vant over slem orange mann. En innvertering. Noe jeg ser skjer stadig.

Politikk er sport. Man skal heie på laget. Man skal gråte når man taper og benekte realiteter kjapt. Og ikke minst… Lyve hvis man må.

Saken er som følger: Biden har vunnet valget. Men det er videoer som sirkulerer på nett som kan indikere at det har vært valg fusk. Donald Trump har selv snakket om dette, noe som har gjort at Twitter og Facebook har satt i gang tiltak for å hindre spredning av slike «konspirasjoner».

Vi har altså måtte høre på Trump Derangements Syndrom mani prat av typen «Trump har samarbeidet med Russland for å vinne valget» i FIRE ÅR. Det har blitt snakket om valgfusk og gnelder og «Not my president» dag inn og dag ut til det kvalmende.

Men når Trump taper og folk på høyresiden spekulerer i valgfusk og en del konkrete eksempler dette, da kalles det med engang «konspirasjonsteori» og «ubekreftede rykter».

Jeg vet ikke hva jeg skal kalle all denne dokumentasjonen. «Bevis» føles litt sterkt. Men det er endel eksempler på rare hendelser før og under valget som kan hinte til at noe er rart.

Her ser vi eksempel på to ting. 1) At Biden fikk et plutselig valgskred og 2) at Twitter fjerner denne tweeten.

Eksempler på dette er:

  1. Noe tyder på at døde mennesker har blitt brukt for å stemme på Biden
  2. Videoer sirkulerer av at folk finner valgseddler i søppla, at noen filmer seg selv brenne valgseddler med Trump, at rare ting tok sted i valglokaler og lokalene hvor stemmer ble telt
  3. Repotasjer om at maskiner brukt under stemmer kan forfalske/forandre stemmer til folk etter at de forlater lokalene.
  4. Trump ledet på kvelden, men plutselig blir alt snudd på hode. Biden fikk plutselig masse stemmer uten at Trump fikk noen (matematisk usannsynlig.
  5. Sosiale medier går aktivt inn for å sensurere folk som deler slike bekymringer.
  6. Project Veritas har dokumentert endel tvilsom aktivitet på sin kanal. Blant annet bestikkelse av folk til å stemme på Biden og folk som skryter av at de saboterer valget.
  7. Faktasjekkere (sannhetsministeri) kommer med raske og klare fakta på at dette er løgn.

Summen av alt dette er at jeg mener det er GRUNN til å betvile og at etterforskning bør ta sted. Hvem skal etterforske vet jeg ikke. Vi vet jo at de 4 årene nå har FBI f.eks jobbet imot Trump og kan ikke sees som en uavhengig instans. Men noen bør etterforske dette.

Men jeg frykter dette vil bli tåke og støy. Egentlig summen av de 4 årene med Trump. Hvis jeg skal gi en oppsummering på Trump har det vært mye tale og lite gull. Det eneste jeg vil signere under på som en total suksess er hva han IKKE gjorde. Han har IKKE gått til krig med noen land i midtøsten. Og det gjør at han er radikalt bedre enn de fleste andre presidenter i min levetid.

Et problem, som jeg nevnte tidligere, er løgn. Folk er nå villig til å lyve for at Trump skal vinne. De stager valgfusk. Og vi deler og retweeter i vill tåkerus, Så blir de motbevist og… De ekte bevisene, hvis de er, forsvinner i MAGA fjolleri. Vi graver vår egen grav.

Faktisk, antar jeg at Biden har vunnet. Om det kommer av valgfusk eller ei, vet jeg ikke. Men jeg antar at det uansett ikke vil få noen konsekvenser skulle det ha vært. Det var mye som skulle skje de fire årene her. Sumpen skulle tømmes, og Hillary skulle i fengsel med mye mer. Men alt vi fikk var vel at det ikke ble krig. Så jeg antar at sumpen har vunnet og Biden vil bli verdens nye president og at vi kan forbrede oss på ny krig i midtøsten, med flyktninger krise til Europa. Mange unge og dumme amerikanere vil dø «heltedød» i sanden i Midtøsten ,for en uklar sak. Og media vil juble over at krigsmaskineriet blir oljet av hvite unge menns blod igjen.

Vi må annerkjenne realitetene. Forstå når vi har tapt. Trump spilte ikke 4d sjakk. Han spilte Ludo. Det var mye varm luft, og lite handling. Etter 4 år med tweeting har han enten rettferdig eller ved hjelp av sumpen han skulle tømme blitt avvsatt. Uansett hvordan vi ser det, er det Trumps skyld.

RamzPaul advarte oss. Mange lyttet ikke. VI kan forvente purge av nettet snart. Twitter og Facebook har startet. Youtube har vært trege, men kan hende det er for å gi oss falsk trygghet, mens de dokumenterer aktivitet. 

Venstresiden har vunnet og de bryr seg ikke om det var rettmessig eller ei. Trump slappet av. Nå ser vi konsekvensen. Men i det minste ble Jerusalem annerkjent som Israels hovedstad. 

På tide å legge nye planer folkens. Vi var i festrus i fire år. Nå må vi våkne opp. Sumpen ble ikke tømt. Det vil bli krig i midtøsten. Sørg bare for at ingen av dine barn er «eventyrlystne» idioter. De vil bli drept eller handikappet i en ørken et sted. Hold systemkritikk lavmælt og ideelt sett anonymt. Det kan komme en tsunami snart. Hold hodet lavt.

 

Vi er nok alle «dead man walking» nå. Men det var moro så lenge det varte. Det vil nok ikke bli noen ny vind på mange år.

Øvelseoppgave:

Når vil USA gå til krig igjen og med hvilket land og under hvilken offisiell grunn?

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 13, 2020, in ??? and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: