Det er ikke lett å være den mest rasjonelle konspirasjonsteoretikeren.

Såååå…

Mitt navn er AndyAce83, og jeg er en konspirasjonsteoretiker. Jeg er en sånn koko mann du trolig vill le og flære av. Han som ikke tror på månelandingen. Han som tror på chemtrails og flatjord. Det er bare et problem: Jeg er ganske rasjonell også (MEN IKKE SEPTIKER OG BEDREVITER!!!). Kanskje den mest rasjonelle konspirasjonsteoretikeren som finnes?

Selvportrett med Krukkecrazy

Jeg er paranoweed, jeg. Bare ikke helt borti natta som enkelte andre.

Min tilnærming til konspirasjonsteorier er som følger: Jeg tror at mennesker kan konspirere og da har jeg kommet frem til at bare fordi noe kalles en konspirasjonsteori betyr det ikke at den er feil.

Så jeg kan tro på alle konspirasjonsteorier, hvis de er sammenhengende og sannsynlige nok. Det betyr jeg er åpen for dem alle og at folk som Didrik Søderlin og John Færseth ikke er mine helter, der de rister på hode og lager konspirasjonsteorier om hvor farlig folk som tror konspirasjonsteorier er.

De konspirasjonsteoriene jeg 31 mars 2020 mener er holdbare og skal ikke bare les og flæres av er:

*Pedowood/Pizzagate

*Epistein Didnt kill himself

*Hillary Clinton kill list

*Maktovergrep i Norge (barnevern, politi og helsevesen)

*En gruppe mennesker i Norge som liker tanken på å dominere andre

*New World Order i form av EU, NATO, FN og alle politikerene på Norsk storting som VÅGER å gå med den STØGGE PINNEN!

……………………………

Sikkert flere også, men det er de jeg har på toppen av hode. Men det er et poeng her: Fordi jeg møter andre medlemer av konspirasjonslosjen. Andre på nett med samme syn som meg: At mennesker konspirer og at makt er en rusmiddel noen ikke kan få nok av.

Så vi snakker med hverandre, og de… TAR HELT AV!

Alt blir en voldsom grøt jeg ikke klarer å spise. Og de blir sure når jeg kan akseptere at CIA har sikkert gjort noe galt i Sør-Amerika men at det ikke var å skjule UFOer. Det eksemplet er fiktivt, men ligende stemmer.

Idag f.eks har folk forsvart Kina fordi media lyver. Jeg er da enig i premisset (media lyver) men ikke at de lyver om Kina. Kina er et søkkhull i bakken for meg. Men da har jeg ikke forstått noe, vet dere.

Jeg er imot bedrevitere. 9 av 10 ganger er bedrevitere septikere, også ofte kalt «rasjonalister» eller ateister. Men den tiende, kan være en konspirasjonsteoretiker.

Du skjønner, jeg har ikke forstått enkelte ting. Det er bøker jeg må lese. Diagrammer jeg må studere. Koblinger jeg må se, før jeg kan forstå at Pizzagate er egentlig Illuminati som er egentlig Killary som er egentlig spirit cooking som er egentlig Q som er egentlig Trump som er egentlig en løgn fordi Black Pill.

For et kaos og for et sirkus.

Kjære medlemmer av Konspirasjonslosjen. Didrik og John vinner over dere, fordi dere forstår ikke PEDAGOGIK og dere forstår ikke PR. Dere mangler totalt anker noen ganger.

Jeg er systemkritikker. Jeg tror absolutt at folk er full av f-skap, og at noe av den f-skapen kan bli organisert. Men folk faller av, vet dere, når dere lirer av dere disse tingene som en ordsalat. Hvor hvis man ikke er TOTALT enig i at Mountain Dew innholder spor av nøtter og aborterte foster så mangler man kunnskap.

Og det er et alvorlig problem med dere som må adresseres. Ved at dere er så over the top, og så arrogante, så drukner LEGITIM og SERIØSE problemer i støyet deres.

La meg komme med et eksempel; Pizzagate.

Mye rart man sender rundt seg

Rar e-post 01

PizzaGate var en konspirasjonsteori som startet med at en haug med e-poster fra maktmennesker ble sluppet ut til folket via Wikileaks. I disse e-postene, blandet med vanlig kontorrotte og politikker præik, var det en del merkelige e-poster som gav referanser til pizza og pølser osv, uten særlig mening.

Screenshot 2020-03-31 at 12.52.19

Rar e-post 02

Voksene mennesker som gledet seg til pizzafest var rart. Så merkelig var det. Det dukket opp andre ting også. At Ping Pong Pizza og Comet Pizza hadde pedofilsk ikonografi (orker ikke å finne bilder på dette. Men den Boylove trekanten dukket opp på pizzeria logoen)

Screenshot 2020-03-31 at 12.52.39

Rar e-post 03

Ting dukket opp. Ting ble mørkt. Her var det mye røyk. Ja, jeg tror det var noe i pizzagate. Men så skjer det noe. Plutselig skal folk fortelle meg om numerologi, må dere forstå. Du kan regne ut noe greier, og kodene har egentlig andre koder også. Og det er et kompleks system. Det holder ikke å påpeke de absurde e-postene og at FBI skriver at disse begrepene er kodeord for diverse pedofili aktiveter. Neida, det er okkultisme osv osv. Jeg kjenner jeg holde på å dette av og tilslutt… Klikker en kar med våpen og da har jeg og de fleste andre falt helt av, og hva det enn var som ulmet i disse e-postene ble helt sabotert av forferdelige IDIOTER!

Screenshot 2020-03-31 at 12.51.24

Rar e-post 04

Jeg kan heller ikke finne noe kilder på disse kodene, finner jeg ut nå, annet enn av «kreative» folk på forum. Før jeg gjorde research til denne bloggen trodde jeg at disse kodene var fra FBI, men det ser ut til at disse kodene er gitt av orginaler på nett.

Så alt har blitt en uspiselig graut av kreativtet og fantasi og hva som faktisk er sant er kokt helt vekk. Men merkelig er disse e-postene, uten tvil. Og fleip eller fakta i Pizzagate har også forgiftet Pedowood (den hvor pedofile seksuelt misbruker barn i Hollywood).

Codewørd

Rar e-post 05 (de er VELDIG GLAD I PIZZA)

Så konspirasjonsteoretikere har derfor kanskje vært med å skjule seksuelt overgrep av barn, fordi de vil gjøre saken om seg selv, forbi overgrepene. De vill legge med sine egne ideer og tanker. Være kreative og bidra.

Og jeg blir sliten, flau og vill hjem. Det blir for mye selvgodt og bedrevitent. Og det er ikke noe bedre å være bedreviten med tinnfolie hat på.

Øvelseoppgave:

«Det enkle er ofte det beste» er et slagord fra en butikk som støtter illuminati. Rema er latinsk for skjult sannhet eller noe. Bygg videre på denne konspirasjonsteorien.

 

 

 

 

 

 

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mars 31, 2020, in ???. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: