Hvorfor drepte Philip Manshaus sin søster og skjøt rundt seg i en Moské i Bærum?

Såååå…

Det tar et spesielt type avvik å smile etter det som skjedde lørdag 10 august 2019. Han har feilet uansett hvordan man ser det. Feilet som menneske og feilet som terrorist.

 

Hvorfor drepte Philip Manshaus sin søster og skjøt rundt seg i en Moské i Bærum?

Det er vel spørsmålet mange går rundt med da de hørte at den 22 år gamle gutten som folk sa var så «normal og kjekk» plutselig gjorde denne ekstremt dumme, meningsløse og onde handlingen.

Det enkle svaret er: Han er et meningsløst avvik.

Men la oss grave litt til. Her er noen mulige grunner på hvorfor han gjorde hva han gjorde basert på hva media skriver om han og egne teorier. Hva som virker ganske klart ut er at han klikket i løpet av folkehøgskole perioden.  Men la oss nå ta å synse rundt hva som feiler denne karen.

 1. Han var en taper

Tapere blir sint og vill projisere sitt selvforakt ut til andre. Deres smerte skal bli andres smerte.

2. Asbergers

Det er mulig han hadde aspergers. Det dukker opp igjen og igjen at de som klikker er  på spekteret.

Nei, det betyr ikke at alle med asbergers klikker, noe mer enn at alle katolske prester har sex med gutter eller alle kommunister ønsker væpna rævulusjon. Men det dukker opp til stadighet.

3) Voldelige spill

Det er fullt mulig denne karen kastet bort livet sitt på voldelige spill. Drømte seg vekk i voldsfantasier i Red Dead Redemption eller en av de teite First person spillene som skal være «realistiske» krigssimulatorer eller barnslige spill som World of Warcraft (er det noen som spiller det lenger?) eller Fortnight.

4) Prøvde å være kul på «radikal ytre høyre ekstrem  populist» forum

Hatprat, blablabla, så dette. Se også punkt 1 for mere informasjon.

5) Psykopati eller psykose

Når muslimer sprenger, dreper og vansirer, kaller vi det terrorisme, når vestlige avvik gjør det samme sier vi «psykisk syk». Stemmer det. Men… han var nok psykisk syk.

6) Erfaringer i livet som gjorde at han ble sint på mangfold

Engang møtte jeg en kar som hatet mørkhudete. Jeg var ung og PK og begynte å leksjonere han i at «sånn kan vi ikke mene». Han sa til meg at han hadde blitt knivstukket av en gjeng med somaliere i en svømmehall. Jeg sa jeg ikke trodde han. Han viste meg arrene. Jeg holdt kjeft. Noen ganger har man personlige grunner til å hate de man hater.

7) Følelse av at ingenting betyr noe lenger

Nihilisme er overalt i den moderne verden. Ateisme blandet med mangfolds romantisering og medias konstruerte konflikter mellom etnisiteter. At hvite er alltid slemme, og innvandrere er alltid snille og misforståtte kan slite på en hver person som ikke trives i mangfolds vesten, når man så koser seg med pop-kultur som også bare gir oss nihilistisk piss så vil hjernes evne til å tenke at det er noe moralsk rett og galt kunne forsvinne.

8) Fascinasjon til norrøn mytologi.

Han sa vel at han skulle til Valhall eller noe sånt før han gjorde hva han gjorde.

9) Incell

Det henger vel sammen med at han var en taper, men jeg slenger det med her likevel fordi det er en populær gruppe avvik som dukker opp igjen og igjen som asbergers.

10) Kristendom

Jeg vet ikke om han var kristen, men noen vil vel at han skal være. Han leste en bibel på folkehøgskolen ganske mye. Så da var vel kristendom skylden.

11) Han var rik.

Han var rik. Hadde eiendommer for over 3 millioner kroner.

12) MK-Ultra type betinging

Hva i helsike er det jeg snakker om nå? Nei jeg bare gjengir en teori jeg har lest på sosiale medier. At han er et avvik formet av psykologer for å skape et  monster ment til å spre frykt.

13) Økt frustrasjon og sinne rettet mot et samfunn som ikke lytter til at vi vill ikke ha så stor masseinnvandring til vårt trygge og fine nasjon.

Glem den. Skrev det i sykdomsrus. Har hatt omgangsyke. Vi kan ikke si at slike avvik er et resultat av masseinnvandring til Norge.

14) Dårlig oppvekst med mobbing, foreldre mer opptatt av seg selv enn sine barn, osv.

Alltid noe fra barndommen som kan klandres.

Det er sikkert mange andre grunner vi kan komme opp med også. Det viktige nå er å sørge for at den nådige stat og kommune kan få lov til å passe ennå mer på oss alle sammen. Overvåke hver og en av oss. Vi er alle potensielle terrorister. Særlig hvis vi tenker litt utenfor boksen.

Så må vi synes synd på de Philip hatet. Slå ring om dem. Philip bekreftet hva media har sagt hele tiden. Den største trussel er hvite nordmenn.

Takk Philip, din jævla kødd!

Øvelsesoppgave:

Kanskje du har noen meninger om hvorfor Philip Manshaus gjorde hva han gjorde? Del det her på Tanke om Ting og PST vil være på døren din om noen par dager.

Takk igjen, Philip, din jævla kødd!

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on august 13, 2019, in ??? and tagged , , , . Bookmark the permalink. 12 kommentarer.

 1. Jeg tror han leste kommentaren din om Julie Brodtkorb og hvorfor det er så viktig at Frogner også blir multikulturell.

  Som en fra beste vestkant, så og si; traff dette et ømt punkt i hans sarte sjel.

  Da han ikke klarte å gulpe opp en smart kommentar for å ta til motmæle mot denne trakasseringen av Frogner og de «pene vestkantstrøk» generelt; fant han det best å finne fram maskingeværet og la det stå til.

  Alle fra og på beste vestkant har et maskingevær liggende i tilfelle det kommer en ytring de ikke klarer å debattere bort med litt fjollete; arrogant, selvopptatt pjatt.

  • Hahahahaoooo… Den lo jeg godt av. Ja, jeg har skylden fordi jeg ville at mangfold også skulle komme til beste vestkant 😉

   «Alle fra og på beste vestkant har et maskingevær liggende i tilfelle det kommer en ytring de ikke klarer å debattere bort med litt fjollete; arrogant, selvopptatt pjatt.» var også god 😉

   • Jeg føler jeg traff noe der 😉 🙂

    Skal vi vente på nyhetene om et par dager nå da eller?

    Det tok jo litt tid fra innlegget ditt om Brodtkorb til det faktisk kom en reaksjon, da.

    hehehe

  • All PR er god PR sies det, så… 😉

   • Det hadde passet godt med en artikkel om greta thunberg igjen; hun er visst på vei over atlanteren med seilbåt nå og dem som klarer å provosere frem en reaksjon nå vil nok kunne avsløre dette hykleriet på en åpenlys måte.

    Jeg kan godt tenke meg at Thunberg plutselig stiller opp på en videokonferanse fra seilbåten hvis det er nok provokasjon og passe snert i det som blir ytret 😉

    Men hun vil fortsatt krysse atlanteren istedet for å bare ha en vanlig videokonferanse 🙄

    Legg også merke til at Thunberg HADDE tid til paven; men trump var «bortkastet tid».

    Nok et argument for å reise til USA da tenker jeg…………. 🙄

   • Ja, Greta er spennende karakter. Jeg håper at hun klikker på båten. Det hadde vært artig.

   • Fin-fin overskrift her da 😉

    Greta Thunberg: Klimakampens Ayatollah

    https://resett.no/2019/09/02/greta-thunberg-klimakampens-ayatollah/

   • Greta er jo en helgen ifølge diverse kirker. Vi vet vel ikke engang om hun er kristen, men folk gir henne urimelig mye applaus.

 2. Asperger + psykopati og/eller scizofreni. Jeg vedder på at nesten alle massemordere, singleterrorister og til og med svært mange seriemordere har denne kombinasjonen. De er født med autismen og får psykopatien gjennom dårlge gener og dysfunksjonell oppvekst.

  Asperger-diagnosen «dekkes» ofte over av de psykopatiske dragene. Asperger alene og psykopati alene forklarer ikke slike handlinger, men i dette tilfellet er ikke 1+1=2, men mer 1+1=1000.

 3. Dett er selvsagt en meget sjelden kombinasjon. Hvis 0,3% av Norges befolkning har Asperger, og 1% har psykopatiske/narsissistiske tendenser, og kanskje bare 1% av disse igjen har den virkelig ondartede versjonen av psykopati/narsissistisk personlighetsforstyrrelse, snakker vi om kanskje bare 2-3 personer i hele Norge! Og kun noen få tusen i hele verden!

  Dette forklarer jo også hvorfor de VIRKELIG grufulle sakene tross alt er så sjeldne.

  • Ja, men jeg tror også vi må se på sosial-kulturelle grunner. For noen land og noen tider skjer det oftere enn andre. Det er ikke flere med aspbergers og psykopati nå enn før, men de freaker ut mer enn før.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: