PeterSweden viser at England er ræva.

Sååå…

la meg start med å poste en meme. 

Hehe

Le, men la latteren sette seg i halsen.

PeterSweden har gått på en smell og det kan være fristende å le og flære. Vi er alle gode på det. Himmle med øynene og tenke «jaja». Men la oss istedet bli litt forbanna.

Her er saken:

PeterSweden er en høyreorientert mann som er over hele fjøla når det kommer til tankegods. Han har mange feil, som jeg ikke er så interessert i å gå inn på nå, fordi det er ikke relevant, men kort sagt: Han sier og gjør endel ting som ikke tjener noen. Nok om det. Poenget er: Han har gått på en smell.

PeterSweden er nok en litt ensom mann som prøver å finne seg selv, og da møtte han en dame på nettet, som han følte kjemi med. Hun manipulerte han og fikk han til å isolere seg. Det har nå dukket opp at med stor sansynlighet var hun en «catfish» for Engelsk politi. Hun var villig til å forlove seg med han og gjøre andre syke ting for å få han til å danse etter hennes pipe.

Og igjen… Klart vi kan le og flære. Men la oss istedet bli forbanna. ENGLAND ER ET RÆVA LAND! Som lar uskyldige sivile bli manipulert av politet mens grooming gangs for holde på. Det landet burde brennes ned! Det er råttent til kjernen. Det er ingen håp der.

Denne mannen, som en hver person med litt i hodet kan se er harmløs, blir det brukt masse ressurser på, mens andre får organisere barnevoldtektsgrupper. Det feiler England noe fundamentalt. Jeg ser ingen håp. Jeg hater England.

Øvelsesoppgave:

Støtt PeterSweden via diverse forumer. Han er kanskje ikke den beste stemmen, men det er tydelig at England opplever han som farlig iallefall, og da bør vi støtte han.

 

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on januar 2, 2019, in ???. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: