Litt tanker om ting rundt Tanker om Ting.

Såååå….

Jeg skriver ikke så mye her lenger. Jeg kunne vell ha skrevet om Listhaug saken og knyttet neven i frustrasjon mot det barnslige teaterstykket vi fikk skue der. Jeg kunne vel skrevet om ACER saken og hvordan politikere skal selge våre naturressurser til utlandet på vår regning. Kunne ha gått i fistel over et eller annet… Men mørketiden tok meg. Denne vinteren har vært hard. Gud bedre!

Men nå er det snart vår. Betyr det at det kommer til å komme mer tanker om Ting er da?

Eh… Tja… Nå har det seg slik at jeg har startet et samarbeid med Ekte Nyheter. Jeg klipper videoserie titulert TankeKrim og jeg skal skrive litt for dem også. Det vil ta mye av fokuset. Jeg skrev en nå nylig ved navn «Hold din ideologi vekk fra meg!».

Som du kanskje forhåpentligvis kan se er det en liten forskjell i tone på det jeg skriver på Ekte Nyheter og hva jeg skriver her.  Prøver iallfall å være litt mer seriøs der både i skrivemåte og innhold.

Men jeg skal noen ganger fortsatt sikkert skrive litt her. Iallefall prøve. Denne bloggen har sin stil. Den er seg selv lik. Kan ikke uttrykke meg slik på mer seriøse steder. Iløpet av våren og sommeren skal jeg prøve å få utgitt en liten novelle jeg har ruget på. Har skrevet en halv side på den. Vi får se hvor mye mer jeg kan få ut. Jeg må ha ADHD eller noe… mangler totalt fokus. Men nok om mine problemer.

Poenget er bare at siden det er så mye annet rart i gjerdet så… Dessuten… Hjelper det? Hjelper det å protestere og satirisere Norges fall inn i tullball? Hvis det hjelper så hjelper det som lindrende enhet. Vi ler og flærer mens kreften spiser opp vår kropp. Vi ser hva som skjer. Vi påpeker det… Men… Ingenting skjer. Alt forblir det samme.

Øvelsesoppgave:

Hvis du vil at jeg skal skrive om noe på min blogg eller på EkteNyheter er jeg som de fleste Norske politikere villig til å lytte så lenge jeg slipper å gjøre noe med det. Så skriv gjerne om temaer osv som du mener samfunnet burde ha fokus på.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mars 26, 2018, in ???. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Det viktigste temaet er egentlig hvordan vi skal få vanlige fornuftige folk i lokalt styre og stell igjen.

  Akkurat som AP har ødelagt landet med å få sine fylkesmenn til å okkupere Norge gjennom sitt edderkoppnett.

  Så ja, skriv gjerne en artikkel eller tre om dette. Vi trenger den nasjonalistiske nordmannen som fylkesmann og som ordfører og varaordfører osv.

  Vi trenger IKKE sutrete, grinete kjerringer og «mangina»-menn i lokalt styre og stell.

  Når dette målet er nådd, vil ikke AP lenger kunne gjennomføre noe av sin politikk.

  God påske

  • Jeg kan sikkert se om jeg kan skrive noe om det. Jeg tror mange har noe å lære av Generation Identitet. De har en streng kontroll av hvem som kan være med, fordi de vet at løse kanoner ødlegge for alle.

   Kravene er at man må være vell belest, relativ sunn og ikke si noe privat de ikke kunne sagt offentlig.

   FRP kan lære av dette. De trenger smartere mennesker som kan uttrykke seg klart og tydelig. Ikke folk som sier noe teit også går tilbake på det neste dag.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: