Vi må ikke svartmale monstre.

Såååå…

Listhaug har sagt noe slemt igjen. Hun har gått ut og kalt pedofile for monstre. Noe som setter kjepper i hjulene for progressiv tenkning.

Jeg har skrevet om dette på min blogg før… Det er bevegelser i vinden. Pedofili skal aksepteres. 

Husker du når vi lo av kristenkonservative mørkemenn som sa at aksepterer vi homofili må vi snart akseptere pedofili? Vel de får rett. Gradevis.

Listhaug kalte pedofile for monstre og folk er i harnisk. Dette er ikke bra, sier de. Fordi blablablablablablaaaaaa!

Det er ikke EN TING I DETTE JÆVLA LANDET HER SOM IKKE SKAL KVERRULERES OG DEKONSTRUERES! ALT SKAL FORSTÅS SEG PÅ OG SYNES OM.

Hør her! Pedofile folk som ikke handler på sine drifter er IKKE et problem. Det er ingen som bryr seg om hva en pedo gjør inne i sitt eget hode. Når Listhaug snakker om monstre er det ikke fordi pedofile har destruktive drifter, men fordi disse driftene blir satt ut i HANDLING!

Noen handlinger er monstriøse. Voldtekt av barn er så bestialsk, så dyrisk, at det setter alle mennesker som gjør det ut av gruppen menneske og inn i gruppen MONSTER. Monster.

«Jommen, jommen…»

NEI! Ikke noe jommen!  Et sted må vi være klare. Vi kan ikke problematisere ALT.

«Jommen, jommen… Barna klarer ikke å si til folk at noen de er glad i driver overgrip med dem hvis vi kaller overgriperen monster».

HOLD KJEFT! Du bare måtte kverulere litt, ikke sant? Ingen sier til barn at pedofile er monstre, fordi ingen snakker med barna sine om pedofili! Konseptet er så ekkelt at vi snakker jo faen ikke med hverandre om det omtrent, langt mindre med barn.

Dette er kverulering basert på moralsk relativistisk begredligheter og at Listhaug sa det. Slemme Listhaug. Sier slemme ting fordi hun har feil -isme. HOLD KJEFT FORBANNA IDIOTER!

Faktisk vil jeg sette listen opp litt. Ikke bare er pedofile monstre, men jeg mener faen meg at de som sier at pedofile ikke er monstre er MONSTRE de også!

SLUTT! Slutt med det!

Nok er faen meg nok!

Øvelsesoppgave:

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on januar 26, 2018, in ???. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: