Hets, Lan Marie Nguyen Berg og scientologer.

Såååå…

Lan Marie Nguyen Berg har fått hets og media er i harnisk [1, 2, 3, 4].

Moro

Det er moro å formynde, belære og drive hykleri. «La dem spise kake» mens hun kjører rundt og driver «god politikk».

 

La meg starte, og slutte ved å dele en historie. 

Det var engang jeg var i Oslo og sto på Karl Johan og snakket med Scientologer. Scientologene gav lesninger av «eton» nivå eller hva det kalles og var villig til å fortelle oss om løsningene på verdensproblemene. Bøker sto på bordene og folk kom bort nyskjerrig for å prøve. Som en person som er interessert i tro hadde jeg en åpen (men ikke så åpen at hjernen faller ut) samtale med en av dem.

Mannen var i 20 årene, hadde øst-europeisk utseende, litt aksent (men det kunne vært Oslo dialekt også) og jeg ville tippe Bosnia opphav eller noe slikt. Han var pent kledd. Mins han hadde dress på seg.

Vi snakket om hans tro. Jeg stilte ikke konfronterende spørsmål (jeg er ikke «fritenker») for å forstå hvordan han oppfattet sin tro.

Mens jeg står der og snakker, kommer en Kristenkonservativ mørkemann forbi på gaten. Langt hår, skjegg, 2 meter høy. Tror han hadde en plakat med et bibel sitat på, hvilende over en skulder. Dette skjedde for mange år siden nå, så detaljer kan ha blitt fantasi. Nok om det.

Iallefall, mens jeg da snakker med scientologen om hva han tror på kommer denne 2 meter høye kristenkonservative mørkemannen forbi og ser hva slags hedenskap som blir spred midt i Oslo sentrum. Det var bare en ting for han å gjøre. Han spyttet på mannen som sto ved min side og sa noe sinna. Sikkert noe om at det var djevelens arbeid, eller noe slikt. Jeg ser scientologen blir overrasket og den kristenkonservative mørkemannen går fort videre etterpå.

Jeg blir da fylt med den hellige ånd, eller djevelen eller kanskje jeg bare ble forbanna og sa «STOP!!! Hva faen er det du tror du holder på med?!» Den kristenkonservative mannen snudde seg. Han så ut til å fått for mye Jesus den dagen og så psykisk ustabil ut.

Jeg fortsetter mens jeg går imot han pekende på scientologen som han spyttet på «Jeg er kristen selv. Kan du forklare meg hvordan dette er god kristen oppførsel? Hvordan dette vil få scientologen til å bli kristen at du spyttet på han?»

Den kristenkonservative mørkemannen mumlet noe og jeg sier «Det blåser jeg i. SI UNNSKYLD! SI UNNSKYLD!». Den kristenkonservative sier «nei» og går videre.

Jeg går tilbake til scientologen og sier «Unnskyld. Det er ikke bra at folk spytter på hverandre fordi om man ikke deler samme syn.»

Scientologen tar frem et tørkle, vasker vekk spyttet og sier «Det går greit. Jeg er vant med det.»

Moralen er: Jeg har mer respekt for scientologer enn jeg har for medlemmer av Miljøpartiet de Grønne og Lan Marie Nguyen Berg.

Øvelsesoppgave:

Er det greit å forurense og ødelegge planeten vår hvis vi er redd for å bli hetset?

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 28, 2017, in ??? and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Øvelsesoppgave:

  Er det greit å forurense og ødelegge planeten vår hvis vi er redd for å bli hetset?:
  ————————————————————————————————-

  Ifølge alle bedreviterne med den såkalte miljøvennlige bilen Tesla, er det det. De fleste av dem er som besatt av en slags religion der det er uhøflig å komme med fakta, f.eks at en elbil allerede har gjort skade på miljøet tilsvarende en bil som har kjørt 20 000 km.

  Eller at lagringen av batteriene er en tikkende miljøbombe.

  Alt dette er greit, fordi de er redd for å bli hetset.

  • Veldig bra svar. Karakter: S, 6 eller A. Du kan velge.

   Uten tvil er det mye korrupsjon i «miljø kamp». Her lager man mer giftig, forsøplende, dyrere alternativer for å være «miljø vennlig». Jeg ville også akkseptert sparepærer. Men da ville vi ikke kunne fokusere på luksus miljø som el-bil er.

   • Om Chernobyl bare hadde hatt en effektiv miljøkampanje rundt seg ville de «grønne» hyllet dette som et angrep på kapitalismen og en seier for miljøet.

    Og de «grønne» ville kanskje til og med kjøpt seg billige leiligheter og hus i nærområdet rundt Chernobyl, for å vise sin støtteerklæring til miljøpropagandaen.

   • Jeg tror ikke de er for kjernekraft heller. De er for vindkraft og solarkraft. De minst effektive og dyreste formene for å lage elektrisitet.

    Så bruker vi mange penger på det, så vil de klage over at disse vindmøllene og solarpanelene ødelegger den vakre naturen. Egentlig vil de ikke ha noe strøm. Mennesker bør helst ikke eksistere, men skulle vi eksistere bør vi leve primitivt. Uten om dem selv selvfølgelig. Deres miljøkamp skal ikke koste noe for DEM. De trenger luksusen for å kunne jobbe hard for miljø. De er fortjent det.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: