Mer Moro Med Mohammedanere og Media.

«Nice, muslims. Real Nice.»

-AndyAce83 etter siste moro fra Frankrike

Oh, for en tragedie!

«TERROR I NICE – MINST 84 DREPT», skriver Dagblæh. Detaljer om tragedier følger. Barn som har mistet begge foreldrene. Menn som har blitt intervjuet ved siden av sin døde kone. «Promenaden i Nice ble to kilometer med død», skriver aftendassen. VG ekke bedre når de skriver «Slik var massedraps-mannens dødsferd«. Alt skal skrives om. Alle sider skal belyses. Uten om kjernen av problemet selvfølgelig. Vi skal kjenne på tragedien. Leve i frykt. Men ikke tenke tanker som kan lede til konklusjoner som ikke er korrekt.

Hva skal vi gjøre?

La meg starte med å sette på et fransk flagg på avataren min.

OuiOui

Sånn da vet alle at jeg er et snillt menneske.

Der! Da ble verden bedre. Problemene løst.

La oss høre hva Jonas Gahr mener om Frankrike på P1. Hørte at han var veldig glad i Frankrike. Litt som Eva Joili. De er ganske like der. Lurer på hva han mener om trøffel? Må det være fra Frankrike? Terroren i Nice minnet han veldig om 22 juli da. Det er bra. For det er jo helt identisk. Det var rundt da jeg slo av radioen og kikket ut vinduet istedet.

Så venter jeg. Venter på at vinklingene skal finnes. Hvordan kan vi få fokuset vekk fra hva vi alle vet er problemet? Aftendassen tar sin korrekte vri.

oaifsghølijh

Vil vi?

Som Jonas Gahr sier: Dette minner meg veldig om 22 juli. 22 juli var da «Muslimer ble jaget nedover gatene». Husker du? Hva ble konklusjonen på det? Kom det noen saker opp som beviste at dette hadde skjedd? Jeg har ikke hørt noe.

Beklager. Men det er vesten for sivilisert til. Vi går ikke rundt å banker folk med engang forvirring og terror rammer. Det er det Muslimer som gjør.

Det finnes en pop-misantropisk tanke om at vi er bare en tragedie fra samfunnskollaps. Det står nok litt mer støtt enn som så. Kristen kulturarv dikterer at vi skal synge kombaja may lård og vente på å dø. Bli halshugd av fredsrelgioner blant annet.

Så skriver media, alle tre avisene, den virkelige grunnen til terror handlingen.  Mannen var jo psykisk syk. Som vi alle vet var Anders Behring Breivik høyre for høyre. Han var medlem av FRP. Men Mohamed Lahouaiej Bouhlel var psykisk syk. Så takk for det.

Men la oss for moro klandre de som virkelig bør klandres i denne saken. Drite i hva media sier og gå rett i margen av råta. Kom igjen. Vi vet alle hva som forsaket dette forferdige hendelsen.

Frankrike bør klandres! Frankrike klarte fint å stelle det istand selv. Det er to land i Europa som representerer vestlig faenskap, råte og dekadens. Sverige og Frankrike (du vet Sverige har fransk kongefamilie? Kan være en kobling der.)  Vi må kanskje oppdatere den listen med Tyskland nå. Men vi venter litt til og se hva som skjer.

Frankrike, med sin «Oui, oui. C’est la vie» defaitisme og hippidedooda holdninger har selv klart å grave seg selv ned i gjørma. De skulle være så mye bedre og åpensinnet enn alle vi andre land og nå betaler de prisen gang på gang. Får håpe noen fine dikt, vin og crosantes hjelper dem når de tenner sine lys og gråter sine tårer. De skal tilbake til sin bedreviten om kun kort tid.

Som jeg har sagt før, med min «flytt til Sverige» filosofi. Hvis du er globalist, ateist, feminist og sosialist kan du ta turen til Sverige. Hvis du liker god vin og brolagt stein kan du sikkert stikke til Frankrike istedet. Det er samme driten. Jeg skulle ønske jeg kunne si «Det må bli værre før det blir bedre», men sannheten er at det «Må bli verre *punktum*».

Øvelsesoppgave:
Det som skjedde i Nice var en tragedie. Hvorfor tror du at AndyAce83 ikke tar dette innover seg når han skriver denne teksten? (Hint: Desensivert fordi det skjer så ofte)

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on juli 15, 2016, in ??? and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Legg merke til alle de PK som i så mange år alltid har flirt av terroren som en «fantasi» av høyre-ekstreme. Nå vil de plutselig hjem fra tyrkia og andre steder. La oss håne dem på sosiale medier, dette er velfortjent.

  • Du vakke så keen på å snakke om pedofili da 😉 Det la jeg merke til.

   Men ja… Håne hykleri er moro. Får dagene til å gå. Bedrevitere som plutslig må smake sin egen medisin. Får nesten Europas fall til å føles ok. For vi får se på 😉

   • Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke rakk kommentere.

    Pedofili blir jo promotert og normalisert i media. For ikke å nevne «mer moro med

    muhammedanere» . Nordmenn har ikke brydd seg om at dette skjer rett foran nesa på

    dem der de ferierer. Men når det smeller reiser de visst hjem.

   • Ja. Rare greier det der. Når noe grusomt skjer skulle man tro det har farget deres syn, men det gjør faktisk ikke det.

   • Masse hendelser nå.

    jenzemann er ute og fordømmer Tyrkia.
    —————————————————————-

    Også NATO-sjef Jens Stoltenberg oppfordrer nå medlemslandet Tyrkia til å respektere rettsstatsprinsipper og demokratiske verdier i kjølvannet av kuppforsøket, slik en rekke vestlige politikere har gjort før ham.

    http://www.bt.no/nyheter/utenriks/Tyrkisk-general-skal-ha-tilstatt-kuppforsok-3632459.html

    ———————————————————————————–

    En sikkert meget hyggelig neger eller muslim prøvde å ta sitt eget liv i sandviken i Bergen og

    det fikk han visst ikke lov til:

    Politiet skjøt mann i armen og hånden

    Mannen skjøt mot politiet etter å ha forskanset seg i en leilighet i Nye Sandviksveien.

    Klokken 12.06 mandag fikk politiet melding om en mann i Nye Sandviksveien som hadde forskanset seg i leiligheten sin, og truet med å ta sitt eget liv.

    http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Politiet-skjot-mann-i-armen-og-handen-3632256.html

   • Jenzemann ja. Han er erke-eksemplet på poltikeren jeg tenker «Hvem er egentlig du til å styre og stelle i mitt liv?». Han er ikke så dum som Jagland, men jeg tror faktisk ikke han er den skarpeste kniven i skuffen heller. Men fordi Pappa er den han er så fikk han komme opp og frem. Vi får vel anta at det er biologi 😉

    Du skriver: «En sikkert meget hyggelig neger eller muslim».

    Sååå… Han ville ta sitt eget liv og begynte å skyte på politiet? «You´re not doing it right». Pistolen skal opp til hode 😉

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: