JO! Også i ditt nabolag! – Del 2!

Første mai er dagen for kamp om likestilling, felleskap og brorskap! Jeg er ikke dårligere enn andre og har tatt på meg kampen for mangfold på beste vestkant. Jeg vil også plassere litt i nabolaget til Stoltenberg, Thomas Hylland og Jonas Gahr. Men det får vi vente litt med. Først Montebello, så Holmenkollen, så etterhvert får vi hjelpe de som trenger det mest.

Jeg fikk et tips om at Julie Brodtkorb var damen å ta kontakt med. Det har jeg gjort.

ljkn,jn

 

Jeg skal også se om jeg kan finne en måte å snakke med Vegge. Åse Vegge har samme gode samvittighet som meg og jo flere jo bedre. Hun skrev gråtkvadet: «Det ble så stille på Montebello at du kan høre naboen rape etter lørdagens kobebiff». Men vi skal ikke klage mer! VI skal ha handling! Sikkert mange på Montebello og omegnen som tjener godt på mangfold og da skal de få mangfold selv også.

Har alltid hatt lyst å kjøpe på en leilighet i Holmenkollen og eller Montebello selv. Det er litt dyrt,  men hvis andre ikke vil bo der kan vi diskutere pris. Men først må vi få litt nye kulturelle impulser dit.

Men ta det med ro. Det holder ikke med disse to stedene. Det finnes blendahvite områder hvor finfolk brisker seg over hele Norge. Dit skal mangfoldet fort som eff. Men vi må holde fokuset folkens. Vi må starte et sted. Vi starter på Montebello.

Første sak er å få stoppet mangfoldet på Bolkesjø. Mangfold må være der det kan trengs og det trengs ikke langt ute på vidda. Mangfold vil ikke bo der selv engang. Iallefall ikke hvis det ikke er wi-fi og alle kulturelle tilbud. Montebello har alt! Som Eirik Eide sa: «Jeg tror mange av beboerne vil delta på aktiviteter på mottaket. De vil kanskje dra til byen for å oppsøke Oslos kulturtilbud».

Hva slags tilbud kan de få på Bolkesjø? Nesten ingen.

Bare introverte blendahvite nissebønder bor der. Vi må få dem der de kan gjøre mest nytte. Til de høyt utdannede og snille folka som bor i Oslo. De vil forstå. De VILL forstå! De SKAL forstå! Som alle oss andre.

Kampen har startet! VI skal sammen bygge den nasjonen folk vil ha. Mangfold til alle! Likehet til alle. Best Vest trenger Det Mest! La det være slagordet vårt. Vi må alle våkne for urettferdigheten det er å plassere fargerike mennesker langt vekk. Stue dem utenfor allferds vei. Knullekongen Hoksrud er med. Vi vil få handling nå. Som Hoksrud selv sa «Jeg forstår» og de ordene er dype og vise. Se hva han fikk til!

 

Best Vest trenger det Mest

Hjelp meg å hjelpe! Best Vest trenger Det Mest!

…..

SYNG MED OSS!

Øvelsesoppgave:

Errud raddis ta å print ut dette bildet og klist rundt om på Holmenkollen og Montebello og andre blendahvite områder. Gjerne på postkassa til tykk og blid, konfirmanten, Stordalen og andre fantastiske mennesker.

 

Best Vest trenger det MestLOGO

Print det ut! Spre mangfoldets gleder til de som trenger det mest og trolig tjener mest på det også.

Erru´kke raddis så… Hjelp til du også. Dette er godt for hele Norge at de på Best Vest kan få mangfold! Dette skal de ha.

 

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mai 1, 2016, in ???. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. HAHAHA! Fantastisk jobb Andy. Årets troll i Norge så langt 🙂

  • Takker *rødmer*.

   Det er en ære å få den tittelen 🙂

   Deilig å faktisk se noen forstå hva ordet «troll» betyr også. Er så forbaska lei av at ordet «troll» blir brukt som folk som mener feil. Det er ikke det. Det er når folk (som meg og kanskje deg?) er full av faen og erter folk som er bedrevitere.

   Troll er VIKTIG! De er som jokeren (ikke fra tegneserien) som er den eneste som kan gjøre narr av Kongen. Folk burde ha respekt for trollet, ikke frykte den.

   Netthets er noe helt annet. Det er humorløst sinne. Men media blander dette sammen for å hindre yttringsfrihet.

   • Neste fase, etter den øredøvende stillheten fra D`herrer i den fisefineste majoritet, blir å invitere Mostafa og Raja på en kopp te til Hr. Montebello og Brodtkorb.

    Vil de ikke by på te? RASIST!

 2. Her er litt mer bakgrunnsstoff om montebello, dette kan komme godt med

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: