Det gikk fort – Fra mild flørt til rævkjørt.

Stønn…

AreHare

Skal på jobb imorgen så jeg får være rask.

En rytter av skinken har slått et slag for sin rytteri i Aftenposten (den farligste, mest rød og forvridde kultur-marxistiske faens ræv blekka du kan finne). Hans navn er Jakob Semb Aasmundsen og han er bedreviter og «fritenker».

Som bedreviter og «fritenker» er det viktig å lire av seg litt bedreviten og Jakob Semb Aasmundsen måtte dele sin bedreviten om at «Kjære skattefinansierte, homofobe prester. Bit tennene sammen og gjør jobben deres!» eller «Nei til homo-reservasjonsrett i kirken!».

Han er ateist og burde hold kjeft. Men da må jeg le av meg selv. Ateister kan ikke holde kjeft. Hvis de holder kjeft innser de tomheten. Stillheten dreper dem. De må ut å ta andre i skole, for de lever bare en gang og da må man gjøre ting hele tiden. Som haien, kan de ikke slutte å svømme. Da dør de. De må lukte etter blod og så glefse til.

Men nok om det. Bare ennå en bedreviter som vil vite best. Og jeg skal på jobb… Ugh…

 

gdfgsdfg

Kidza har pæil og allti rett. Utenom når det kommer til nettvett seff. Der mangler det mye. Har nå funnet ut masse om Jakop bare fordi han ikke har vett på å ha profilen sin på privat. Men leksjonere oss om homofili og tvang? Ja, det kan han.

Øvelsesoppgave:

Hvor mange saker i året frem til han er 30 vil Jakob skrive? Og hvor mye av dette vil være om homofili iforhold til andre ting?  Spekuler høyt.

 

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on april 17, 2016, in ??? and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. «Øvelsesoppgave:

    Hvor mange saker i året frem til han er 30 vil Jakob skrive? Og hvor mye av dette vil være om homofili iforhold til andre ting? Spekuler høyt.»

    Det kommer an på hvor langt aids`en har spredd seg.

    • Tisk, tisk, guest.

      Vet du ikke at AIDS ikke finnes? Det var skapt av USA for å gi til negeren for å drepe homofile, men det finnes egentlig ikke fordi det er bare homofobi og en sosial konstruksjon. Men la oss si AIDS var ekte, så ville vi hatt en kur nå hvis ikke det var for slemme, dumme, onde kristenkonservative mørkemenn.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: