Konsulentoppdrag #1: Hvordan takle flyktninger krisen.

Hei, igjen. Dette blogginnlegget trenger du strengt tatt ikke å lese. Dette innlegget er skrevet med kun en person i tankene. Erna Solberg. Jeg har nemlig tatt på meg det demokratiske oppdraget å bli hennes konsulent. Jeg ansatte meg selv, siden jeg er en del av det norske folket, og hun igjen skal jo jobbe for oss, så det hele virket riktig ut. Men du kan da lese det også, så får du innsyn i hva vi konsulenter gjør for stat og kommune.

Det er noe som heter «sosiale medier». Sosiale medier er viktig. Veldig viktig. Viktig. Viktig. Viktig. Grunnen til dette er at det er med på demokratisere samfunnet. Gjevne ut ting så alle kan få si hva de vil si. Hvis de sier riktige ting, selvfølgelig. Ikke de som sier slemme ting. De har ikke noe i demokratiet å gjøre.

Iallefall, siden jeg er veldig glad i demokratiet (stemte ikke engang ved kommune valget) så deltar jeg aktivt på disse «sosiale mediene» for å demokratisere ting. Der har jeg snakket direkte til Erna Solberg flere ganger. Hun har ikke svart tilbake, men det er jo et privilegium å i det hele tatt få snakke til de som styrer og steller i Norge.

For la oss være ærlig; Et demokratiet er at du får lov til å si hva du mener (så lenge det er snille meninger), også kan du bli ignorert fordi knulledukker, og andre sure blondiner, blogger om ny parfyme. Det er fantastisk.

Men det er tydelig at Erna Solberg trenger konsultering. Det ser vi alle. Hun sliter etter at hun fikk makta med diverse ting. Jeg opplever det slik at hun ikke får den konsulteringen hun trenger av First House eller second house for den saks skyld. Derfor må jeg ta på meg kappen og buksene og ansvaret å hjelpe henne. Da særlig to ting har jeg lagt merke til hun sliter med: 1) Flyktninger krisen 2015 og 2) å være konservativ. Derfor har jeg tenkt å konsultere henne i disse to sakene.

I dag blir det den mest brennende saken: Flyktinger krisen. Men senere skal jeg undervise henne i hva det vil si å være konservativ også.

 Hvordan takle flyktninger krisen 2015

Pris på konsultering: 500 kr for arbeidet + 1 million kroner fordi du setter pris på mitt arbeid.

Problemstilling:

Hvordan skal du Erna Solberg takle flyktninger krisen 2015 som konservativ folkevalgt statsminister av Norge?

Etter at det ble ennå en krig i Uggabugga kom det en flyktninger tsunami til Europa og mange bedrevitere mener at det er vår plikt som rikt land å ta imot de som sliter i Uggabugga. Uggabugga regionen det snakkes mest om er Syria, men flyktninger tsunami kommer fra hele midtøsten, er primært unge menn, med Islam godt fundamentert som sin tro og kultur. Du definerer selv problemet slik i dagblæ fra igår «Situasjonene i norske mottakssystemene kan betegnes som en krise. Hver eneste dag trenger 350 nyankomne mennesker et sted å bo».

Løsning:

Løsningen er to delt: En praktisk del – Hva vi faktisk som nasjon skal gjøre og en Retorisk del – Hvordan få bedrevitere til å holde kjeft.

Vi starter med den retoriske delen, fordi har du ikke den inne kan det nok bli problemer med at tykk og blid (V) og konfirmanten (krf) samt mange andre maktsyke politikere vil sette kjepper i hjulene dine og vil lede til at flyktningene ikke vil få den raske og humane løsningen de og vi fortjener.

Retorisk del

Retorikk er viktig Erna Solberg. Ikke bare for å vinne argumenter, men også for å tydeliggjøre situasjonen og kommunisere hva du skal gjøre og hvorfor til folket. Det er også viktig å ha ordets kraft inne når du skal bekjempe bedrevitere som med nebb og klør skal gå over lik for å utøve sin makt arroganse (snakker igjen om tykk og blid fra venstre og konfirmanten fra KRF).

Høyresiden har lenge slitet med å forstå at folket er idioter og derfor må man forklare ting enkelt og raskt med slagord argumentasjon. Derfor vinner venstresiden fordi de appellerer til følelser, kortsiktighet og oppblåst selvfølelser. Du som konservativ må vekke følelser i folket for å få dem til å forstå at denne bedreviten vil rive landet sønder og sammen. Ikke nå. Men om noen år. Så derfor skal jeg forklare deg hva du skal si og hvordan du skal si det.

 1. Du slutte å betegne flyktninger situasjonen som en «krise» Erna Solberg. Det kan oppleves rasistisk og stigmatiserende for de som har kommet langveis fra for å bo og bidra i det Norske samfunn. Det er bare en «utfordring». En utfordring vi sammen skal finne en løsning på.
 2. Du må bruke disse ordene ofte: «dialog», «human», «bærekraftig», «utfordring», «toleranse», «felleskap», «proaktiv» og «forståelse». Referer ofte til det året vi lever i. Det betyr at du har rett. «Vi lever i 2015, derfor er vår løsning best»

  Her kommer et eksempel: «Jeg har hatt en dialog med Grande Grande [tykk og blid] og Har-ei-det [konfirmanten] om en bærekraftig og ikke minst human løsning på flyktninger utfordringen vi står ovenfor. Vi har snakket om felleskap og toleranse men har hatt utfordring med å komme til en forståelse i vår dialog. Derfor [IKKE LES DETTE HØYT: kommer jeg til å drite en lang marsj i hva de to idiotene sier og gjøre hva som er best for Norge som nasjon og dets folk.] har vi måtte tenke proaktiv for å finne den mest konstruktive løsningen fra andre områder. I 2015 hadde jeg håpet vi hadde kommet lenger.».

 3. Du må forklare de langsiktige problemene, unnskyld «utfordringen», som om de er kortsiktig. Vi kommer nok ikke til å få noe terror eller sharia-lover imorgen. Det er trist. Fordi idioter frykter kun hva som kommer i morgen. Derfor må du forklare problemene som kommer om 2 år, 5 år eller 20 år som om de kommer imorgen. Fordi idioter husker ikke hva som skjedde idag, langt mindre hva som kommer om en generasjon. De husker døde barn i strandkanten rundt en uke, men så er det glemt. Så si at du ikke ønsker at Norge skal bli et kalifat, du ønsker ikke at etnisk norske barn skal bli mobbet på skolen fordi de ikke praktiserer Islamske vaner, du vill ikke at majoriteten skal bli en minoritet og føle seg som gjest i sitt eget land. Kort sagt; Du er konservativ og derfor vil bevare Norge.

Det kan komme mange uforutsette «utfordringer» når tykk og blid og konfirmanten vil utøve sin makt arroganse. De vil nok få hjelp av både breiflabben (Audun fra SV) og Jonas Gahr og du skal ikke se bort ifra at human-etisk forbund vil ha noe å si også. Du vil nok få mange «dialoger» fremover når du skal prøve å presse frem den eneste løsningen som er bra for Norges fremtid. Norge har alt for mange bedrevitere. De burde flytte til Sverige. Men det skal jeg skrive om en annen gang.

Poenget er, Erna Solberg, at du trenger å finne en ordbok. Du finner den ikke hos Cappelen er jeg redd. Den er nok godt gjemt inne på sosialistens kontor. Den kalles «Norsk politisk svada ordbok». Du må pugge vært ord i den boken og bruke det vær gang du kommer i en dialogmessig utfordring med bedrevitere. Du må også ikke glemme å lese forordet i ordboken. Den forklarer deg essensiell nikke teknikk. Mange på høyresiden har ikke forstått at man må få «Stoltenberg nakke» for å drive god politikk. Du må nikke rytmisk til alle svada ordene du sier.

Et eksempel: «Vi [nikke] har [nikke] god [nikke] dialog [nikke] med [nikke] UDI [nikke] om [nikke] hva [nikke] vi [nikke] skal [nikke] gjøre [nikke] med [nikke] flyktninger [nikke] tsunamien.»

 1. Finn et fengende slagord for hva du skal gjøre. «Folk er folk», sies det. Det er fengende feil. «Folk kan bli folk» er mer korrekt. Noen oppfører seg som dyr. Du må finne like fengende, men mer riktig, uttrykk for å få frem den løsningen vi må ha for at Norge skal overleve denne «utfordringen».

Praktisk del.

Erna Solberg. Vi bor i Norge. Verdens rikeste land. Vi sitter på all den oljen. Mye energi pumpes ikke bare fra havene våre, men faller ned fra våre fjell også iform av vannkraft. Vi er velsignet Erna Solberg. Folk er jo folk. Vi lever i 2015. Det er plass nok her. Er det ikke rett og rimelig at vi tar å deler litt på denne velsignelsen med andre, mindre heldige mennesker?

NEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIII!!!!

Norge har ingen forpliktelse til å hjelpe andre mennesker på vår jord. Din forpliktelse, som statsminister i NORGE er å ta vare på det NORSKE folk. Akkurat som England skal ta vare på det engelske, Israel på Israelitter og uggabugga skal ta vare på folk i uggabugga. Når disse landene feiler i å ta vare på seg selv, betyr ikke at vi skal måtte hjelpe dem.

Når man kommer til et ulykkested skal man ikke løpe inn i situasjonen, men stå på utsiden å observere først. Vi må forstå hva som er problemet for å unngå at vi selv blir en del av problemet.

Dette er Norsk flyktninger politikk 2015 Erna Solberg:

Hvis du ikke er god på metaforer på grunn av lang tid i ræv-sleiker svada bransjen kalt «politikk» så skal jeg forklare. Politi mannen er Norge og bedreviterne som vil hjelpe. Gassen er de uforutsette (og ofte veldig forutsette) problemene vi kommer til å få med denne «globale utopi drømmen» få egentlig deler.

Vi skal hjelpe først og vil dø på grunn av det. Du må ta ansvar for deg selv (det vil si OSS!!!) først slik at ikke Norge går på dunken før andre.

Nå som vi har kommet til kjernen av «utfordringen» skal jeg komme på løsningen. Som verdens rikeste land har vi råd til å SENDE RUB OG RAKE HJEM IGJEN!!! Fort som faen! Kjøp 10.000 billetter til Norwegian. Chart fly. Kjøp fly. Få dem vekk!!!

Du vil nok møte både tykk og blid og konfirmanten i stortings-gangene og de er klare til å si at dette er «inhumant».

Ta det med ro Erna. AndyAce83 har løsningen.

Først sier du: «Det er ikke inhumant. Vi sender folk hjem der de hører til og tar vare på vårt eget folk samtidig.» Også slipper du denne human-bomben.

«Vi skal også sende med alle flyktningene en Ola-Pakke, et verktøy fra Clas Olson og en bibel. Så de kan bygge opp igjen de landene de har måtte flykte fra.»

BAMB! HUMAINE-BOMBE!!! IN YOUR FACE, TYKK-OG-BLID! You just got Erna-Slapped!

Du viser da at ikke bare er du opptatt av å hjelpe folk i Norge, men at du også tar på det ansvaret ved å hjelpe folk fra Uggabugga til å hjelpe seg selv. Dette kan bare gå bra!!!

Stå på Erna. Vi skal sammen få Norge tilbake på rett skjøl. Du må bare forstå hva konservativ politikk er. Det skal jeg konsultere deg med en annen gang. Du har nok med denne flyktninger utfordringen akkurat nå.

Jeg heier på deg! Stå på. Så ræva du har styrt til nå, kan dette bare bli bedre.

Øvelsesoppgave:

Gjør hva jeg sa nå Erna Solberg. Ikke noe mer tullball og «arbeiderpartiet i dress og slips» politikk nå.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 25, 2015, in ???. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Zio-kristne Hareide pareres lett med å vise til Israels enorme mur, samt tvangssterilisering av alle svarte.

  Erna kan lett pareres med å vise til at det ikke finnes annet enn gamle nedlagte militærbrakker å gi «flyktninger» (les IS-krigere) og at dette bryter med menneskerettighetskonvensjonen.

  Med det helvetet som braker løs da tror jeg nok at venstre-slugga går til frontalangrep på enkeltpersoner i debatten og vi må nesten ta det derfra.

 2. Forresten, hvor er Julie Brodtkorb blitt av? Dette blonde mikrofonstativet for økt nigrasjon i Norge, ønsker det plutselig ikke lenger nigrasjon på Frogner?

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: