Poengløse liv

For et poengløst liv haien lever der den svømmer rundt i havet. Alt den gjør er å spise. Hørt at de spiser alt. At de fant bilskilt i magen deres. Hva får dem til å gjøre det? Jeg hadde forstått det hvis det hang fast på en sel eller noe, men jeg tviler på at det er saken. Når haien slutter å svømme dør den.

For et poengløst liv ekornet lever der den sanket nøtter eller balanserer over et jernbane spor.

For et poengløst liv måken lever. Skriker, spiser og driter er alt den gjør. En pest for en plage. Full av skabb og lus.

For et poengløst liv rådyret lever. Redd for alt og alle. Dumme er de også. Blanke blikk før de løper i frykt opp en li.

Og hva med maneten? De flyter bare rundt i havene og sprer sine tentakler over alt. Forskere sier den ikke har noe hjerne. Det er poengløst det. Kan man idet hele tatt ha en bevissthet da?

For et poengløst liv mennesket lever der de kravler rundt på jorden som maur i en tønne. Sauer som breker etter sorte får. Sniffer kokain med luksus prostituerte på dasser på hippe utesteder. Kaster terninger for kjendis kledningen. Er for eller imot homofilt ekteskap, eller for eller imot abort. Sterke meninger uten å vite hvor meningen kom fra. Vandrende i villedning der de sekrerer betong over alt de vil bo. Beundrende står de og beskuer hva de selv har laget som om det vil bli værende den dagen solen spiser dem alle. Skiller seg etter 3 år eller dør «lykkelige» sammen bare timer fra hverandre. Serie-monogami eller serie titting på streamingtjenester. Bygger sine karrierer og mottar berømmelse og ære for noe som ikke er av betydning hvis man ikke lyver til seg selv. Eller sitter på ræva og lar livet fare forbi. Ingen empati mot andre enn seg selv der de gråter over asylbarn og romfolk, eller er asylbarn eller romfolk, eller hater asylbarn og romfolk. De lever og formerer, ler og flærer, finner ekstra oppdrag og ekstra bry mens de suger ut all ekstra energi. Hopper fra fjell, fly og bruer, som lemmen. Noen med fallskjerm.

Poengløse liv.

Øvelsesoppgave:
Få deg et liv!!!

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mai 25, 2015, in ??? and tagged . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Ulikt oss nyateister har jo du gud til å gi mening? 🙂

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: