Sandberg sa… Hva?

Først la oss starte med en klipp som viser hvordan alle partiene fra Høyre til SV ønsker at Norsk politisk debatt skal være—>


————————————

Ok. Så Sandberg (han rødhårede karen med dialekt ifra FRP) sa noe greier og folk er i harnisk. Jeg leste hva han sa og gikk videre, men media vil ikke at jeg skal gå videre, så da får jeg lese det engang til…

Hva var det han sa?

Ifølge Aftenposten (den farligste avisen i Norge) sa han: KrF har bidratt til IS-massakrene. Oh, Herre Jesu! Går det ann! AP fortsetter med å skrive «KrF og Venstre raser mot uttalelsene.»

Jeg har alltid vært facinert av ordet «raser». Ikke som i «rase» (fordi det er rasistisk) men som i «sinna». «Raser». La oss smake litt på ordet før vi hopper videre. «Raser». Så sinna de må være. De «raser». Hvem raser? Partiet raser. Ikke «konfirmanten» eller «tjukk og blid all si tid» men partiene raser. Hvordan raser de? Skjelver partiplanene? Blir det hett rundt logoen? Hva? Raser! RASER!!! Så sinna!!!

Nok om det. La oss nå se litt på hva de raser over. RASER!!! SÅ SINNA!!! Det ser ut til at Sandberg sa dette i klassekampen og allerede her må jeg lure på hva som feiler karen. PER. ØY, PER!!! Hallo! Klassekampen er kommunistisk. De hater alt du står for. Du måkke snakke med dem vettu. Hvilken avis bør du snakke med? Ikke vet jeg, men iallefall ikke de.

Iallefall… Klassekampen sier at Per Sandberg gikk «Hardt ut mot fleirkultur«. Hardt ut. Hardt ut. La oss smake litt på det også. Hmmm… Hardt ut. Hardt ut. Hvordan går man hardt ut? Hardt ut. Hardt ut.

Per Sandberg gikk «Hardt ut mot fleirkulturr» og sa «Mange av dagens og gårsdagens politikarar vil gnagast av elendig samvit i framtida, men dei er vel likeglade. Lysbakken, Bondevik og Skei Grande har mislukkast med sitt eksperiment, men held fram i same spor.» Makan! Nå er Skei både gul og blå, så hardt ut han gikk. Ikke rart hun raser.

Men han var ikke ferdig. Han hadde mer å rase og gå hardt ut med. «Det er den samme uansvarlige retorikken fra KrF som har et meget stort ansvar for at tusenvis av unge mennesker født og oppvokst i Norge lever i frykt for tvangsekteskap, lever i frykt for kjønnslemlestelse. KrF har et enormt ansvar«.

Kan tenke meg at «konfirmanten» kjente det på ræva på en måte han ellers bare kan drømme om.

Jeg forstår at dette rokket fundamentet i Norsk politikk. Stakkars «konfirmanten» og «tjukk og blid all si tid». De får trøste hverandre. Kanskje Erna kan gråte litt med dem. Ta med dere Linniea. Hun syntes nok dette var trist.

La meg være JÆVLIG klar nå…

[Selvsensur. Snakket litt for fritt i noen avsnitt]

Skjerp dere!

Øvelsesoppgave:
Finn flere kreative ord som media bruker i ett kjør for å hausse opp ting og lage storm i vannglass.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on februar 20, 2015, in ???. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: