VG – Dummeste avisen i Norge.

<— Mitt syn på de 3 Norske avisene.

«People shouldn’t expect the mass media to do investigative stories. That job belongs to the ‘fringe’ media.»
Ted Koppel

VG

VG kan nok kalles den mest banale og tabloide av alle Oslo avisene. Artiklene har ikke mye tekst og i trykt utgave er det mye mer bilder enn tekst. Der Dagblæ har et kjendis fokus har VG et sports fokus. Når jeg sier «sport» mener jeg selvfølgelig fotball. VG er nok den dårligste av alle Oslo avisene og den ser ut til å være fornøyd med det. Lavpannet tullball selger bra og de har ikke forandret seg stort så lenge jeg har levd. Ifølge wikipedia var VG Norges største avis fra 1981 og fram til 2010 målt i opplag, men ble i 2010 forbigått av Aftenposten.

Det eneste bra med denne avisen er at de er de mest politisk nøytrale av alle de tre store norske avisene. Dette trolig fordi de er ikke kravstore når det kommer til nyheter og de kunne ikke brydd seg mindre om vinklingen så lenge det er en skandale de kan får fylt ut noen sider på.

Dette har, om dog litt feilaktig, gjort at de har blitt sett på som en populistisk FrP avis (ptew!). Men ta det med ro. VG er ikke noe særlig mindre kultur-marxistisk i sin portretering av sine saker enn de andre avisene. Kan de fortelle om en kristen om har gjort noe galt så gjør de det. Kvinner er like undertrykte for dem som for de andre. Det er bare det at det er så mye arbeid å skrive om det hele tiden. Kan ikke noen andre gjøre det da? Men skulle de falle dem noe i fanget som kan svartmale de slemme kristenkonservative mørkemennene så gjør de det.

Ta bare en titt på en av deres reklamefilmer —>

Hvem forteller løgner og hvem blir undertrykt i Norge? Er det ikke kvinnen som er offer og mannen som er den slemme? Jeg vil hevde at det er denne fortellingen de vil dele. Dette er god kultur-marxisme. Man må ha en taper og en vinner. En slem og en snill. Et offer og en undertrykker. Den slemme er den faste hvite mannen. Ikke siden jødene har noen gruppe blitt gjenfortalt er dum og slem som dem. Man må ha den gode og korrekte fokuset og det har VG som alle de andre store avisene i Norge.

Leserens VG er et godt eksempel på god og korrekt fokus. Der leiter de etter de fine meninger som fordømmer slemme ting og de slipper å skrive noe selv. Der får Frogner fruer briske seg og fordømme de som ikke er så snille som dem, sammen med kommunister som hater hvit mann og ønsker bare at Norge kan gå på dunken som alle andre land kommunismen har rørt. Der kommer glad Kristine som vil si at Islam et enn bedre religion enn kristendommen og Asadeh fordømmer muslimsk ekstremisme uten egentlig å påpeke hva hun et imot. Som enn pause fra det politisk korrekte får man oppskrifter på en god kake sammen med en «kvinner tjener ikke like mye som menn» sutring fra en rødstømpe.

Anders Giæver må vi ikke huske å glemme. Han likte jeg veldig godt som ung og dum. Da var jeg jo sosialist selv og jeg likte hans meninger om media. Nå på mine gamle dager må jeg innrømme at jeg finner han en irriterende gammal sosialist som ikke klarer enn gang å stå rett men henger og slenger som en dritt unge på ungdomsskolen. Hans meninger er korrekte, som de fleste andre i Norge. Noe som gjorde seg gjeldende etter 22 juli. «Vi slipper dere jo til!» husker jeg han sa oppgitt når kristen konservative mørkemenn hevder annleis.

Og det stemmer… Engang i blant slippes en slem man ut for å vise hele verden hvor slemme noen er. Så skal det kjøres ensidig debatt, til alle blir matt, og helst vil glemme hele driten.

Øvelsesoppgave:
Så du hva AndyAce83 så i den reklamen? Hvis ja, hva så du? Hvis nei, hva så du ikke?

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 10, 2014, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: