Krokodille tårer for Gaza eller ras for Israel?

SosialisttullSååå…

Det er vist noe krangel nede i uggabugga igjen. Mer spesifikt midtøsten delen av uggabugga. Det har blusset opp en krig mellom Israel og Gaza igjen og like sikkert som at det ville bli krig igjen mellom dem så vil vi her hjemme «bry oss» om konflikten av rent -ismeiske grunner.

Konservative støtter Israel mens marxister og annet sosialist pakk støtter Gaza. Jeg gir jo beng i den konflikten der nede, men det er fascinerende å se hvordan vi her oppe har et automatisk svar på konflikten bassert på vår -isme. Dagblæ skrev derfor i sin leder 21. jul 2014 «Når følelser gjør blind» hvor de ber konservative gi opp sin støtte av israel på grunn av deres konservaive -ismer basert på dagbladets egen venstre -isme forståelse som er at Gaza er de snille.

Dagblæ skriver

«Ingen k onflikt i verden er så omspunnet av følelser som den mellom israelerne og palestinerne. Det ser vi nok en gang i disse dager under den forferdelige invasjonen Israel har satt i gang i Gaza. Enhver krig har to parter, og begge vil i de aller fleste tilfeller komme under kritikk. Men når det gjelder israelerne og palestinerne, må israelerne ta mesteparten av skylda, både fordi konflikten bunner i at landet har okkupert palestinsk område og at de går fram på en særdeles brutal måte.»

KristenJaktJeg vet ikke om dette er sant eller ei. Krig er vel strengt tatt «ekstremt brutal» uansett så jeg forstår ikke hvorfor denne krigen er verre enn det som skjer i Ukraina eller andre konflikt områder i verden. Men greit nok. Jeg vet heller ikke så mye om hvorfor Israel har okkupert Palestina området, men jeg bryr meg ikke så mye heller.

Saken er at jeg er helt nøytral i denne saken. Kunne ikke brydd meg mindre om hvem som har skylda og hvem som er de snille. Hva jeg vet er at det er to sider av konflikten og at vi får for det meste den ene siden. La meg bare vise dere dette med historie forfalskningen som skjer i den samme lederen.

Dagblæ skriver:

«En hel vestlig verden hyllet opprettelsen av Israel i 1948, også Norge. At 750 000 palestinere ble fordrevet og havnet i eksil, brydde ingen seg om. Så kom Israel-kritikken internasjonalt på 1970-80-tallet, blant annet på grunn av invasjonene i Libanon. Holdningen i Norge endret seg også stort, spesielt på grunn av hva tusener av norske FN-soldater opplevde i Sør-Libanon. «

Igjen har jeg ikke så mye peil på hva som skjedde i Libanon, men jeg har sett denne videoen —>


NÅ hvis du er under den sosialistiske -isme så vet du jo at hun er en ond løgner, men dette er den andre siden vi ikke hører noe om. Og dagbladet sier dette er saken selv i sin artikkel «Denne byen er tom for kristne for første gang på nesten 2000 år«

Men ja, hun lyver, eller så er historien uvesentlig for hva som skjer nå eller så har du sikkert en annen fin forklaring på hvorfor dette er uvesentlig. For dine tårer for Gaza er de beste tårer og Israel er forferdelig sted hvor kvinner kan gå kledd som de vill og demokratiet florerer. Æsj!

Øvelsesoppgave:
Har du en mening om Israel-Palestina konflikten? Hva baserer du din mening på? Vet du hva som skjer der nede av egne erfaringer eller får du data fra media som alle andre? Skriv en tekst om hva du vet er sant, hva du tror er sant og hva du tror er løgn rundt denne konflikten.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on juli 21, 2014, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: