Hvordan lykkes på nett – Mer om idiotiet som er journalisme

Skriver en del om journalister i denne bloggen. Da særlig hvor mye venstredominert tullball de skriver. Men idag, til en forandring, vil jeg istedet skrive litt om deres generelle idioti.

Derfor

En gang i tiden var det å bli journalist nesten like stort som å bli lege. Dette fordi det krevde jo så mye å bli det. Kan hende kravene fra videregående er like høye nå som før, men det vises ikke i hva jeg leser i tabloidene.

Mye «keiserens nye klær» der om du forstå min litt utdaterte kulturreferanse.

Jeg «leste» idag på VGTV følgende 18-åringen tar verden med storm med sin store stemme men en mer forlokkende “Derfor tar Molly (18) nettet med storm” (som om VG kommer til å fortelle oss andre om nøkkelen til suksess) står på hovedsiden.

La oss høre henne synge. Dette er den siste hun lastet opp:

Så hva er grunnen til at hun “lykkes”? Vel VG svarer ikke. De bare lastet opp en av sangene hennes og det var det de gjorde. Takk VG. Så da skal jeg gjøre det journalistiske arbeidet de var for late til og gi deg 3 steg for å lykkes på nett.

1) Vær ung, pen og helst jente.
Joda, hun kan synge, men det er fordi hun er ung og pen som er grunnen til at hun “lykkes”. La oss sammenligne med et like tallentfullt menneske men som ikke har den “standar vestlige typen skjønnhet”, pluss hun er jo en liten unge.

Hun heter Aditi Iyer

Jeg subscriber til hennes kanal, og det sier jeg kun fordi jeg vil si at jeg er mye mindre overfladisk og rasistisk enn deg. I tillegg må jeg si at ei jente som får meg til å like Wrecking Ball må ha super evner. Ja, hun er ung, men hun er ikke ung og PEN. Disse henger sammen.

Det beste er hvis du er jente og ikke er redd for å gå “causal” og ved det mener jeg smink deg så det ser ut som du bruker lite sminke og gå med tank-top (t-sjorte med stor utringing). Er du gutt må du nok jobbe litt mer med saken, men ser du lett feminin ut med lite fett på kroppen og er pen, søt eller kjekk så har du en sjanse du også.

2) Syng kjente og nye sanger.
Hvis du er ung og pen må du også vite hva folk er interessert i akkurat nå. Du kan ikke synge sanger som “betyr noe for deg”. Husk: Alle kommersielle sanger “betyr noe” for deg. Altså kan du ikke synge “halleluja” Jeff Buckley style eller Bob Dylan. Iallefall ikke hvis ikke Maroon 5 har akkurat laget en vellykket cover hit av den og da MÅ du synge Maroon 5 tolkningen.

Gå på youtube og finn ut hvilken sanger som generer hits. I 2014 er du trygg på Rihanna, Bieber, One Direction, Kate Perry, Avicii (?) og MileyCyrus er godt valg. Velg en av sangene med laaange noter så du kan jokke på vokalen mens du holder øynene lukket for å oppleves dyp.

Trenger du mer hjelp kan du studere noe som heter Pentatonix. Ser ut til å ha forstått det. De synger gode cover.

3) Kjenn noen i “old” media.
Vi liker å tro at Internett har demokratisert ting, men vi er fortsatt avhengig av TV og aviser. Disse er opinions nav (du leste det uttrykket først her!) og skal du lykkes er det best å kjenne noen i opinion navet. Internett er for sprett og det er for mange som gjør for mye. Få derfor noen til å skrive om deg, få dem til å få andre til å skrive det samme et annet sted og vips. Så har du “lykkes” og ved “lykkes” mener jeg “ha blitt sett på en stund til du ikke lenger er interessant og pen nok så noe nytt må klikkes på”. 15 minutter med berømmelse? Nei, mer lik en tidlig sædavgang uten klimaks.

Øvelsesoppgave:
Prøv disse tipsene og kom tilbake til AndyAce83 med rapport.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mai 13, 2014, in Kvasi-intellektuell svada, Nye Ord, Begreper og Uttrykk and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: