Er Jul i Skomakergaten (1979) utdatert?

Sååå…

Er Jul i Skomakergaten utdatert? JA! La meg forklare deg hvorfor

Er Jul i Skomakergaten utdatert? JA! La meg forklare deg hvorfor

Dagblæ slår et slag for tradisjoner for engangs skyld når de skriver artikkelen NRK-boikott av «Jul i Skomakergata» fortsetter. Der skriver de «I 2011 bestemte NRKs daværende programredaktør i NRK Super, Nils Stokke, at «Jul i Skomakergata» aldri mer skulle sendes på NRK. Grunnen var at den gamle julekalenderen var utdatert. «

Så spørsmålet er… Hvordan kan jeg vri dette om til å dreie seg om kultur-marxisme og hvordan en liten elite skal styre og stelle om oss? Ganske enkelt fordi dette er NRK og de driter en lang marsj i hva barna vil ha men hva de som formyndere mener barna skal ha.

NRK sier grunnen for at Jul i Skomakergaten er utdatert er som følger: «– [Jul i Skomakergaten] var en veldig fin serie i sin tid, men nå fortjener barna en julekalender som i større grad reflekterer den verdenen de vokser opp i.» Eller mer ærlig, nå fortjener barn en julekalender som trakter ned i halsen på dem hvordan de skal takle det menneskeskapte, høyst beviste forandringen i Norge, som gjør at alt bare flyter rundt dem og at ingenting lenger er fast, trygt og stabilt.

Men kjære NRK,
det er jo det ritalin er for.

Så er Er Jul i Skomakergaten (1979) utdatert? Reflekterer ikke Skomaker gaten over den nye virkeligheten til millennium barna? La meg reflektere litt på det.

Hvis jeg skyter ifra hoften så vil jeg si: Nei. NRK har rett. Jul i Skomakergaten sier ingenting om livene til barna nå. Barn kan ikke igjenkjenne seg i mange av elementene som er i serien. Her er en liste over ting som er representert i serien som nå er helt uforståelig for barna.

1) Snill gammel man er ikke pedofil.

Barn henger med menn uten tilsyn av foreldrene er SYKT! Alle menn kan være overgripere.

Barn henger med menn uten tilsyn av foreldrene er SYKT! Alle menn kan være overgripere.

Nå for tiden har vi lært at alle menn kan være overgripere og særlig gamle menn som er snille med fremmede barn. I enkelte flyselskap nå flytter man menn rundt i fly for å unngå at menn skal komme i kontakt med barn de ikke selv er foreldre til [1]. Dette er en del av den vellykkede feminist bevegelsen som gjør hetro-normative menn unormalt. Kudos!

2) Det er ikke noe mangfold i Skomakergaten.
Skomakergaten er blenda-hvit. Vanlige mennesker (både Ola og Muhammed Nordmann) tenker ikke over dette, men PK-Petra vet at slikt går ikke! Regnbuen skal inn i alle program for barn!

3) Barn blir ikke ranet av andre barn.
Det finnes dessverre ingen mørke bakgater i skomakergaten hvor barn blir ranet av andre barn. Man lærer ikke å takle motgangen som er at oss/dem mentaliteten er knust blant etnisk norske, men er levende og fint i multikulturen. Barn lærer ikke å takle det å bli nedverdiget av andre barn fordi de er bare isbjørner som ikke fortjener bedre.

4) Barn i skomakergaten respekterer de som er eldre.
Ja, nesten beundrer dem. Vi som lever i 2013 vet at barn er fremtiden og at barn og ungdom skal dyrkes. Naivitet er visdom og visdom er kynisme. Voksne står for krig, fattigdom, forurensing og generell elendighet. Barn representerer uskyld og det å være fremsynt. Voksne skal respektere barn og barn skal riste oppgitt på hode over hvor dumme foreldrene er.

Det er fullt mulig at Skomaker Andersen er homofil men har valgt å ikke praktisere eller av en annen grunn har endt opp alene. Det går da ikke ann å vise menn som trives i sitt eget selskap og som ikke lenkter etter andres kropp på en eller annen måte?

Det er fullt mulig at Skomaker Andersen er homofil men har valgt å ikke praktisere eller av en annen grunn har endt opp alene. Det går da ikke ann å vise menn som trives i sitt eget selskap og som ikke lengte etter andres kropp og være slave for sin egen lyst?

5) Det finnes ikke noen åpne homofile par som viser hvor normalt og fint homofili er
Barn må bli lært opp til at homofili er normalt fordi 10% av verdensbefolkning er født sånn eller blitt sånn eller whatever. Uansett må barn se at homofile er akkurat som alle andre, bortsett fra at de på mange måter er bedre. Det finnes «ungkarer» i Skomakergaten men fordi de ikke gnir sin homofili inn i trynet på barna, ønsker rett til å gifte seg og adoptiv rettigheter så vet ikke barn hvordan de skal takle homofili. De læres ikke opp i at det skal gås parade hver gang noen kommer ut av skapet.

Kanskje på tide å innse at tiden har forandret seg? For dagens barn/unge så vil ikke denne serien bety noen verdens ting..

Øvelsesoppgave:
Hvordan kan vi gjøre tanken om en hvit jul mindre rasistisk og mer progressiv? Skriv svar til noen andre for jeg bryr meg ikke.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 24, 2013, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: