La oss snakke litt om transeksualitet.

Sååå… Vi lever i et sykt samfunn. Var det noen gang friskt? Kanskje mennesker ikke er ment til å bo i samfunn, men som hermiter alene på toppen av fjell? Er det mulig vi blir syke av å være sammen? Tanker å tenke på. Men idag vil jeg snakke om det syke samfunnet anno 2013. En av symptomene på et sykt samfunn er at man lar syke mennesker være profeter.

I går leste jeg en «glad sak» om at «Nå er Nanna 16 år og heter Mats«. Jeg har ikke tenkt å røre så mye ved denne «gladsaken» fordi vi har med et barn å gjøre som sliter i det syke samfunnet. Det er ikke Nanna/Mats som er problemet, han/hun lider bare under det. Så la oss heller fokusere på problemet.

Problemet er Jørgen Lorentzen, Thomas Hylland, Jens Brun og diverse -ismer de representerer. «Kjønns forsker» eller kjønnsdekontrusit Jørgen Lorentzen fikk en ny god ide etter at Nanna fikk seg «baller» og «snabb» at man skal «la smågutter gå med kjole«.

Norge 2013 har to «problemer». 1) det finnes gutter som fortsatt er gutter og 2) det finnes fortsatt jenter som IKKE er gutter. Dekonstruisme ønsker å gjøre linjene mellom kjønnene uklare eller fjerne dem fullstendig. Hvorfor? Fordi mennesker sliter mer i uklare samfunn. Når ting er usikker og uklart kan karismatiske ledere lede dem til hva de vil. Hvis man har en klar kultur og klare normer er det vanligere å lede folk på ville veier. Disse uklare samfunnene sliter under det som kalles anomi. Og anomi er en kort vei til diktatur. Mennesker liker nemlig bedre å bli styrt med en jernhand enn å leve et liv uten mål og mening.

Nå tenker sikkert du: «AndyAce83, nå høres du veldig konspiratorisk ut. Dette er galskap!»

Mer galskap enn å mene man er gutt når man er født jente? Mer galskap enn å kjønns lemleste en 16 år gammel jente?

«Ja!»

Ok. Ok.

Ok.

La meg si det slik. Jeg sier ikke at Jørgen Lorentzen, Thomas Hylland og Jens Brun gjør dette fordi de ønsker å bli ledere i et fremtidig diktatur. For å sitere en ulovlig bok « «Far, tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør.» Så kastet de lodd om klærne hans og delte dem mellom seg.» Det som er unektelig er at disse folka mener de vet best og man må mene man vet best for å bli en god diktator.

Men hvis vi kan blåse i disse menneskene litt og fokusere på transeksuallitet i seg selv. Hva er transeksualitet? Ifølge wikipedia er Transkjønnethet

«the condition in which an individual identifies with a gender inconsistent or not culturally associated with their assigned sex, i.e. in which a person’s assigned sex at birth conflicts with their brain sex.«

Noen mener at transeksualitet er medfødt. At det finnes mennesker som blir født i feil kropp. At naturen gav dem en manne hjerne men kvinnekropp eller vica versa. Andre, som meg, mener atf denne kjønns-identitetsforstyrrelsen har kommet etter fødsel og at man ikke kan bli «født i feil kropp«.

For dem som mener at mennesker kan bli født i feil kropp er det naturlig at leger og doktorer bør kutte i den transeksuelle og pumpe dem full av hormoner. For meg virker det galt ut. Jeg mener at man bør behandle transeksualitet som alle andre mentale forstyrrelser med psykiatrisk behandling.

«Men AndyAce83, disse menneskene er så sikre på at de ikke er i riktig kropp at de kan bli suicidale. Hvordan kan du være så kald og ikke ønske at disse menneskene skal få lindre lidelsen sin?»

Ja…

Øvelsesoppgave:
Lag en fruktbolle.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on september 23, 2013, in ??? and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: