Obama-manian tar slutt?

SVEIN MELBY har begynt å våkne opp og spør i Dagblæh torsdag 25. oktober 2012; «Hva har skjedd med Obama?«. Sikkert litt på samme måte som når noen har en one-night-stand og våkner opp å ser at den deilige dama i går har strekkmerker, koppe arr og dårlig sjømann tatoveringer sprett som brannkopper på kroppen.

Obama var aldri hva dere mins. Han hadde to slagord «Yes, we can» og «change«. Han var mer eksotisk enn tidligere prezidenter og han hadde kjendiser som hypet han opp.

Det var blant annet en tale han holdt, godt skrevet, med en Martin Luther King kvalitet i fremføring som igjen ble igjen sunget av kjendiser som Will.i.am, Scarlett Johansson, Nicole Scherzinger og mange flere illuderte venstreforvridde kjendiser i statene.

Når ikke det var «kunsterisk» hyllest til Obama så var det uttalelige sketsjer som støttet Obama og latterligjorde opposisjonen, en venstre-renessanse våknet opp med sin rasistiske tanke at «får vi en mørkhudet inn i det hvite hus så vil alt bli så mye bedre» (ikke si at det ikke var holdningen til mange på venstresiden).

Når Obama vant gikk ennå flere kjendiser ut å laget dette marerittet av en støttevideo: .

Dette gav han en ungdommelig glorie som ikke hadde noe med virkeligheten å gjøre.

Men er Obama-manian over nå? Ja og nei. Blant vanlige, sjels friske mennesker har enten Obama-manian vært kortvarig eller ikke tilstede i det hele tatt. Men for venstreforvridde er dette en psykose kun sterk medisinering kan fikse. Obama er ikke en statsleder, men en kjendis. En gudeskikkelse eller et ikon allah [sic] Che Guevara nå og andre «visjonære» despoter på venstresiden før. Så lenge Obama får være en kjendis, og aldristå til ansvar for Fast & Furious (en skandale aldri nevnt i Norge engang, ennå den dreide seg om USAs forhold International), Benghazi, løgner etter Libya, Obamas tydelige vilje til å kvele ytringsfrihet for å vise «toleranse» (les; særbehandle) for muslimer osv men istedet får le og flære (den vanlige venstreforvridde «argument» eller hva man skal kalle det) på TV og briske seg med «kule» kjendiser så vil han klare seg fint til neste valg også. Han lever i en boble godt beskyttet av tykke vegger av rasisme-beskyldninger og gode -isme forståelser.

Kort sagt: Obama var aldri hva du tror han var. Alt var hype og slagord og rock and roll. Ingen substans, som det meste av venstrepolitikk. Jeg har skrevet dette utallige ganger før på debattsider og jeg sier det igjen. Jagland gav Obama en fredspris fordi han vant valget. Den avgjørelsen var ren galskap i blanding med rasisme. Jagland burde gå av eller bli fratatt alle verv. Hva mer kan jeg gjøre enn å si dette om og om igjen. Vi i Norge klarer ikke å bli kvitt en evneveik man, hvordan skal USA bli kvitt en relativ habil men substansløs leder? Det vil sikkert ikke skje. Hvis Obama ikke vinner valget må jeg bare ta av meg hatten for USA. De er virkelig ikke så dumme som folk skal ha det til.

Men jeg spår at Obama kommer til å vinne i år igjen, og at all frem og tilbake rundt valget vi ser nå er kun får å gjøre valgkampen en «kamp» som er spennende å se på. Jeg kan ta feil. Jeg er ikke 100% sikker, men noe sier meg at det at Romney tar igjen Obama er mest løgn for å selge aviser.

Eller som en kjendis i Hollywood så fint sa det «WAKE THE FUCK UP!» —>

Øvelsesoppgave:
Skriv 10 grunner til at Obama er helt rå. Hudfarge får ikke være en av grunnene.

Etterord:
Denne videon. Er ikke den bare super teit?

Hvorfor? Fordi videoen sier at konservative og progressive mennesker kan leve i harmoni. At det er ikke noen grunn for at venstre og høyrefolk ikke kan gå overens, så lenge konservative legger alle sine verdier på døren. I videoen ser du kun den «konservative» møte den progressive Sean Penn med å bli med på homobryllup, kjøre «miljøvennlig» osv. Sean Penn møter for det meste ikke den «konservative» i det hele tatt.

Men den er jo litt bra å da… Litt… så vidt…

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on oktober 25, 2012, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: