Sensur #12 Helt enig med p0p0p0

Hvem er p0p0p0?

En kar som skrev et godt innlegg om muligheter for forfølgelser ved ikke-anonymisert debatt. Det var veldig bra skrevet, du burde ha lest det. Skulle gjerne gitt deg link men… Han ble sensurert av NRK. Jeg skrev i hans forsvar:

Helt enig med  p0p0p0. Dette er bare tull fra NRK med debatt under fullt navn. Da særlig under en så senstiv debatt som dette.

Det sagt vil jeg legge til at hvis voldtekten var ««one night stands gone bad», angresex, misforståelser eller utydelig grensesetting fra jenters og kvinners side» er ikke voldtekt og  «Krenkelsen passer ofte ikke helt verken med ofrenes eget eller samfunnets bilde av hva en «ekte» voldtekt er» er bare tull. En voldtekt er klar og tydelig. Angre sex er IKKE voldtekt. Hadde artikkel skrevet ikke alle voldtektsmenn er voldtektsmenn så er jeg enig, men å si at de som VIRKLIG voldtar ikke er monster er helt sykt.

Eliten «Rune Østergren» svarer:

Dersom man har meninger og synspunkter som ikke tåler dagens lys, i ett samfunn der alle har innsynsrett å ytringsfrihet, er det ingen tvang å delta i debatter…Fullt navn i debatter sikrer at man i stor utstrekning slipper hatfylte tullinger som kan angripe andre deltakere personlig foran tema, samt spy ut propaganda de ikke trenger og holdes ansvarlige for på alle måter, å slike forhold ville avlivet alle forum siden ingen ville gidde å sitte lese slikt vas mere enn de ønsker bli blink for slike tankeløse individer!…

Det hele skjedde under et veldig privat og senstivt evne: Voldtekt. Nå er jeg også sensurert. Suprise! Men det er nok for vårt eget beste 😉

Sensur…

Øvelsesoppgave:

Skriv et refleksjons notat rundt bruk av pseudonym basert på historisk forskning. Hvorfor skrev man under pseudonym før?

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on september 24, 2012, in ??? and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: