Vandrefolk i sorgen.

Sååå… «Snille» nordmenn har fått noe «nytt» å kjempe for. Som vanlig er det alltids «slemme» mennesker som mener sitt. Når skal folk forstå at Norge skal ha mangfold men ikke i mening. Ytringsfrihet er å ytre seg som andre mener du skal ytre deg. Du har et ytringsansvar! I artikler som «Romfolk hetset på nett» påpekes det at det er mye «brun grums» på nett igjen. Når skal denne kreften forsvinne?

Alle trives med multikultur. Til og med mangfoldet koser seg. Har du sett ei så blid dame før? Bare på grunn av det dynamiske forholdet som er parallell samfunnet som heter ´´mangfold´´. ´´Mangfold er vår styrke´´. Si det mange ganger til deg selv. Betyr ikke noe om du tror på det nå eller ei. Over tid vil du tro det.

Idag har jeg blitt sammenlignet med Anders Behring Breivik igjen av en venstreekstrem, og i en «debatt» om forhud ble det også hintet til at min mening var uvesentlig for mitt «syn på alle ikkeariske folk«. Det er alltid hatefullt å være imot noe i Norge. Man tenker fort i svart/hvit hvis man tar et ikke populært standpunkt.

Så en innrømmelse: Jeg er en av de som mener at romfolket er (kulturelt) som rotter. Hvis du mener dette er hatefullt da må du være blind. Hvor de enn går og bor blir det søppelplass. De går rundt i sin egen drit. De skaper ikke noe av egen verdi, men tar restene av andres (feks tigging og stjeling). De er høylytte (ok, rotter er ikke høylytte). De har kort sagt ikke noen kultur, bare ukultur.

Men så vil kanskje dere som er venner med Thomas Hylland påpeke at både tater, sigøynere og andre vandrefolk har en rik kultur (i motsetting til feks nordmenn som bare har stjålet sine fra Afrika og omegnen) og historie. Og det er kun slemme intolerante AndyAce83 og hans slemme taper venner som kan mene slike stygge dumme ting. Alt de snille organisasjonene som «Folk er folk» og «SOS Rasisme» ønsker er å hjelpe stakkars fattige innvandrere fra andre land og kanskje drive litt korrupsjon i tillegg. Det må da snille sosialister få lov å gjøre. De skal redde verden med sin -isme de vet du.

Vær så snill å ikke kom med en gråtesoge om hvordan romanere sliter på grunn av slem hvit man. Fordi de ble «forfulgt». Vi må slutte med det PK pisset i å ikke se verden for bare -ismer feber. Slutt med den sosialistiske og feministiske fortolkningen «man kan ikke klandre offret». JO MAN KAN DET!!! ABSOLUTT! Noen ganger driter folk på draget for en grunn! Romfolket har blitt forfulgt fordi de har forusaket skade. Som rotter! De er ikke rotter, men deres kultur gir dem oppførsel LIK rotter. Er du med?

Få, til ingen, er imot å hjelpe vandrefolk, uansett hvordan media later som om situasjonen er. Det er MÅTEN vandrefolket hjelpes som er problemet. Problemet er tre delt. 1) De er ikke et Norsk problem, 2) vandrefolk har en ukultur som er destruktiv og stygg (de har avføring i skogen, forsøpler noe voldsomt, er kravstore, skitne (trolig smitte fare blant annet tuberkulose er tilbake igjen).) 3) Ressurser som går til å hjelpe disse menneskene er ressurser som kunne blitt brukt på andre og mer konstruktive ting.

Løsningen er enkel og hard: 1) Kast ut så mange som man kan, 2) still klare krav til de som blir igjen (krev at de får seg fast bosted (altså slutte å være vandrefolk)) og jobb, 3) Bruk minst mulig penger og ressurser på dem, slik at de ikke blir belønnet for å velge Norge.

Det er ikke ukristelig å stille krav. Det er bare ukristelig å ikke hjelpe de trengende. Men slik vi «hjelper» dem nå, så vil de forbli like tragiske for all fremtid. Det er ikke å hjelpe. Hjelpe krever mål og helst resultat. Det er heller ikke et rop om «folkemord», eller nødvendigvis «forfølgning» som dåren Jagland kaller det, å påpeke reele problemer med vandrefolk.

Øvelsesoppgave:
Skriv raskt alene eller sammen med en annen rundt følgende problemer: Hva slags ideer assosierer vi med ordenene «Rasist», «Nazist», «Fremmedfrykt», «Frepper», «Brungrums», «Brunskjorter», «Brønnpissere», «Innvandrerfiendtlig», «Høyre-ekstrem», «Forumfrepper» og «Nasjonalist»? Hvordan kan vi definere hvert terminologi. Lag gjerne et hjernekart av assosiasjoner over hvert ord.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on juli 17, 2012, in ??? and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Du virker som en sinna type.

    • Hehe. Og hvordan virker en blid type ut?

      Har du hørt om romfolket som skulle bomme en cola og plutselig var de på det frie Cuba (Cuba libre, get it? Plus et lite spark til sosialismen.)

      Nå virker jeg vel ut som en jovial kar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: