Sosialisme+Islam=Sant

Jeg «leste» følgende blogg innlegget som ble utgitt på leserenes VG 15 juni 2012. Det dreier seg om: «Kapitalismen er pesten av vår tid, den ødelegger de menneskelige verdiene som jeg har blitt opplært til å leve etter. Kapitalismen er som en magnet på vårt moralske kompass – den får oss helt fullstendig ut av kurs.» og at sosialisme, kommunisme og Islam er venner og burde jobbe mot en utopi.

Jeg skrev følgende til skribenten:

«Takk. Du bekrefter alliansen mellom sosialisme og Islam. Jeg har visst om den lenge, men det er godt å høre det fra dere selv. Det er derfor så mange sosialister konverterer til Islam og Islam har blitt en fredet relgion mens Kristendommen skal fjernes fra alle gate hjørner i Norge. Ennå det er en del av den viktige kulturarven som er Norge.

Kristendommen er for kapitalisme. Det er derfor vesten er så bra som det er. Den skapte en balansegang mellom spiritualitet, konservatisme og frihet. «Fritenkere» og annet pakk skal ha det til at vesten ble bra på tross av ikke på grunn av Kristendommen. Det er deres uvitenhet farget av sine politiske -ismer.

Hvis du ser på sosialismen og Islam har de mange likheter. Alle land de rører ved blir søkkhull i bakken. Ambisjonløse og fattige land hvor ingen har rettigheter og alt er undertrykkelse. Det er ett unntak og det er Norge. Grunnen til at det fungerer i Norge er at vi har olje. Den dagen oljen forsvinner vil vi ikke ha noe annet å gå på. All industri er vekk. Vi er sabla flinke på å designe ting, men kan ikke produsere noe.

I tillegg har dere følgende likheter:
1) Felles fiende (USA, kapitalisme og generell frihet)
2) like mål
3) Historisk og filosofisk knytting (og jeg legger til kulturelt; Islam er avhengig av fellesskap (husk de kaller hverandre brødre (sovjek comrade osv) )
4) Begge er tjent på denne alliansen

Hvis du ikke liker kapitalisme er det bare å flytte til Kina. Ta med deg andre raddiser også er du snill.

Ellers bra innlegg.

Hilsen AndyAce83″

Syntes det var et hyggelig innlegg, så jeg postet det her også 🙂

Øvelsesoppgave:
Forklar til meg et problem jeg har med mange mennesker – Fenomenet «klisje av seg selv«. Hvorfor så mange mennesker hater kristendommen (for noe de gjorde for 400 år siden og fordi de ikke er glad i abort og homofili) mens de digger Islam som steiner, brenner og dreper folk i hytt og gevær til dags dato, kun fordi de er sosialister og «fritenkere» av typen Jens Brun og vennene hans (det finnes seff mange islamfobisk «fritenkere» også, men ikke de som digger Jens Brun og HEF). Alt dette uten at de ser selvmotsigelsene.

De kan kose seg av all mulig hverdags blasfemi så lenge det er om den «dumme bastard snekkeren» som blir hånet, men med engang det er stakka Muuuhammed som blir tegnet da forstår de hvor sårende og krenkende det kan være for stakka musslimmer. Det er en yttringsfrihets sak å kunne krenke Kristne; Det er en rasistisk ting å krenke Islam.

Uttrykk og lengde velger du selv.

————……………..——————…………….

For å vise at jeg ikke drar min argumentasjon rett ut av ræva, slenger jeg med litt «høyreekstrem» kilde referanser:

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on juni 15, 2012, in ??? and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: