Sensur #5

Ble sensurert igjen idag under Dagblæhs kronikk: Einsidig frå undergrunnen. Jeg viste at jeg ville bli det denne gangen her så… her er det 🙂

«Ja, mye hat mot kristendommen. Det kom så plutselig også. Var ikke slik for… 5-10 år siden, var det? Hatet har vokst med «fritenkerene». Jo flere de blir jo mer hatefulle og… ondskapsfulle blir de. 

Det er vel slik med de fleste. 1 nasist, ikke noe problem 4 millioner STORT PROBLEM. Samme med vanlige ateister. 1 ateist, ikke noe problem. Mange ateister, massedrap, konsentrasjonsleir, undertrykkelse og kreative tortur (jeg referer til kommunisme og Dr. Mengele.

En annen skummel men fascinerende strategi blant disse sinna ateistene er hvor løgnaktig de skal være med historien og definisjoner. Alt kristendommen har gjordt skal holdes i regnskap og helst multipliseres for effekt, mens ateismens store overtramp (kommunisme, de voldelige opprørene og blodige forfølgelsene etter den franske revolusjonen osv osv) det skal ikke snakkes om fordi «ateisme er bare blæh, blah, blah». Et livsynsnøytral historie fortolkning vill vise at ateisme har vært like grusomme, langt mer effektive og krative i sine massedrap og forfølgelser.

Jeg vil si at en større trussel enn Islam i Norge 2012 er organisert «fritenkning». Kilde for dette er de fleste kommentator tråder under aviser. De mest hatefulle og «islamofobiske» (jeg er for islam kritikk, men vi snakker her om ren hatefullhet) er oftest «fritenker» utsagn.

Lurer på hvor lenge dette innlegget får være 😉«

Jeg tror jeg må skrive et innlegg snart om «flagging» kulturen som gir grobunn for «støtthet«. Jeg ble egentlig senuseret mange ganger idag under den debatten. Jeg ble erstattet av «Guest» sikkert 3-4 ganger.

Blant annet ble denne sensurert.

«Til alle som klør etter å skrive motargumenter til Hallgrim Berg og Herland.

Prøv med:

«Jeg er uenig fordi [sett inn motargument her]. Jeg baserer dette på [fakta iform av statistikk, testet teori, historiske hendelser o.l]. Hvis du hevder [gjengi argumentet til motstander] mener jeg [mitt argument er bevist av data QED.]»

Dere kommer jo bare med piss jo.»

Noe som overrasket meg litt mer. Dette kommer av flagging; altså at andre kan si de ble «støtt» av kommentaren (med andre ord kan man flagge meninger som man ikke liker men som kan være 100% sann og edruelig skrevet (uten banneord, personangrep og sinne/hat/trusler). Det er mange mennesker i verden som lar seg bli «støtt» av «hat fakta», «kristen konservative» og «islamofobiske» meninger i Norge.

Men det er gammel nytt. Noe nytt nytt har jeg ikke å komme med idag. Men ja… Blir trolig et innlegg snart om Flagging og «støtthet».

Øvelsesoppgave:

Bevis meg feil istedet for å sensurer meg.

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mai 15, 2012, in ??? and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: