Hva er PK?

The problem is that it has become politically awkward to draw attention to absolutes of bad and good. In place of manners, we now have doctrines of political correctness, against which one offends at one’s peril: by means of a considerable circular logic, such offences mark you as reactionary and therefore a bad person. Therefore if you say people are bad, you are bad.

Lynne Truss, Talk to the Hand: The Utter Bloody Rudeness of the World Today, or Six Good Reasons to Stay Home and Bolt the Door

Dette er PK. Han kan lukte hattale overalt!

«Hva er PK?», er et godt spørsmål. Et slikt spørsmål er ikke stilt for nysgjerrighetens skyld, men for å gi motstander i debatten et ansvar å definere noe vi alle vet hva er.

Andre lignende spørsmål er «hva er Norsk?» og «hva er godt?«. Det som er så kjekt med dette, er at mens motstander i argumentet må svette med å putte ord på noe som er selvforklarende kan motparten bare sitte å «benekte».

«Nehei, det er det ikke«, kan han si og bare smile breit. Likevel, her skal jeg forklare hva PK er til autister. Følg med og noter!

PK´ere (som er en forkortning for Politisk Korrekt) er en gruppe mennesker som mener de sitter inne med de fundamentale politiske sannhetene. Ofte har folk trodd at disse Pk´erne er venstre-forvridde sosialister; det er feil. PK´ere er politisk nøytrale og går over hele det politiske spektret. I det siste har til og med Siv Jensen vært PK menneske.

PK er i essens «snillisme»; Altså det som på overflaten virker snillt ut. Vi som vet litt om verden vet at denne «snillheten» er ipso facto en kynisk pasifisering fra «stat og kommune».

PK er som å gå på skolen for resten av livet.

PK er som den sure læren du ikke liker som ønsker kun en ting: at du skal sitte rolig og holde kjeft. Hvis du er en god elev, sitter du rolig og holder kjeft. Noen få (YTTERST FÅ!) ganger rekker du så opp handen forsiktig og sier ting som:
1)
«egentlig er det ikke noe som er Norsk. Alt er lånt av andre kulturer«,
2) «Kvinner modnes fortere enn menn og bør derfor få sertifikatet før de dumme mennene«,
3) «Hijab er bare et uttrykk for [mumle,mumle,mule] så det er fint og bør være i politiet«,
4) «Det er de rike slemmingene som tar penger fra de fattige og spiser dyr mat og bruker opp varmtvannet bare fordi de kan som bør betale mer penger i felleskassen«,
5) «Det er ikke diskriminerende når stat og kommune gjør det«,
6) «Bush er så slem at jeg blir sint atte, men Obama han er snill han.«,
7) «♫Din tanke er fri, så lenge du tenker som læreren din gjør♪ «,
8) «Kristendom har ikke noe i skolen å gjøre for Muuuhammed vil ikke ha et bønne rom i samme bygget som Kristendom forkynnes.»
9)»Jeg tror på evolusjon så lenge det ikke forklarer kjønn og rase.«,
10) «Kristne har drevet med mye ondt iløpet av verdens historien, men Islam er en fredens religion»,
11) «Sosialisme er en snill -isme. Ikke som slemme mørke menn. Den franske revolusjon var bare postiv. Nazisme står IKKE for Nasjonal Sosialisme og var IKKE et tysk arbeiderparti, men de gjorde mye styggdommer fordi de var høyre ekstreme, mens Sovjet «gjorde noen par feil» men ikke noe å snakke om.»

(for mer info søk på ordene «nytale», «Dobbelttenkning» og «Duckspeak»).

Se så blid! Så glad blir du også hvis du blir PK.

Hvis du er slem, skal læreren overbevise deg om at læreren er «snill». Dette er ikke vanskelig fordi læren har definisjonen på hva som er «snilt». F.eks Læreren mener at du skal dele lekene dine med andre i klassen. Du vill ikke det, men da tar læreren leken din og gir den til Simon. Du kjenner Simon og vet at Simon er en ramp. Men fordi læreren er ti ganger større en deg så tør du ikke gjøre noe. Simon tar da å ødelegger leken din, fordi det er det hypere ramper gjør (til og med et barn vet det). Du får da leken tilbake igjen ødelagt fordi lærern var «snill». Leken er ødelagt, men du får stjerne i boken.

Du kan erstatte «leken» med kultur, psykisk helse, økonomi, samhørighet/tilhørighet, mening, selvstendighet osv osv. Poenget er PK er når «Stat og kommune» kan overkjøre deg med sine «gode intensjoner» som egentlig bare er ønske om å domminere.

Øvelsesoppgave:

Vi alle ønsker mangfold så lenge det ikke er mangfold av meninger. Skriv et manifest som forklare oss hva som er hat tale og hva som er riktig tale. Ikke glem å forklare hvordan vi skal tale også, fordi man kan si mye stygt ved feil tonasjon, kroppsholdning og formulering også. Syng så «Stat og kommune (elsker deg)» av full hals.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mars 22, 2012, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: