Alt kan repeteres.

«I hate the idea of being white. I never think of myself as belonging to the ‘white race.’ Those who do, in my experience, are invariably second-raters, seeking solace for their own failures. I can think of few things more degrading than being proud to be white.»

Maggie Gallagher

Så jeg har skrevet om det før, og jeg skriver om det igjen nå. Det er et sak og et tema som dukker opp om og om igjen ifra de verste av PK folk (dekonstruistene) som ikke bare preker toleranse for andres kultur men ønsker å fjerne vår egen. Som en magiker sier det «se over der. Simsalabim; NORGE HAR IKKE NOE EGEN KULTUR»

"Hei! Rød farge er ikke oppfunnet i Norge. Hvite finnes i andre land enn på berget og blå er en farge på alles himmler. Derfor har ikke norge noe flag! Når skal folk forstå det?"

Jeg har skrevet om dette før i innleggene «Et blogg innlegg om å lese blogg innlegg»
og «Hva er Norsk? (Et twitter svar på over 140 tegn)» og vil nå skrive litt om det igjen fordi DET ER SÅ MANGE IDIOTER DER UTE som har satt på denne postmoderne kulturrelativistiske tåkeprat pisset på konstant repetisjon med den største av selvfølgelighet.

Den siste nyttige idioten kaller seg Ministeren og skrev «Brunost, troll og innvandrere – hvem skal ut?». Et innlegg fullt av betinget oppkast av PK og «snillisme».

Her er min kommentar under hans/hennes innlegg:

«Skal jeg si deg hva som er Norsk? Denne type blogger som dette. De siste 10-20 årene har AP med venner endelig knekt den Norske selvfølelsen fullstendig.

Vi har alltid hatt en elsk til Stat og Kommune, byråkrati og en naiv tro på at de på toppen vil oss vel, men de siste tiårene har det vært en merkbar endring. Før så sa vi «Jaja» til formynderiet, nå skriker vi etter formynding ( http://matersunt.no/?p=396 ). Før hadde vi et «snillistisk» behov for å vise verden hvor snille vi var ved å åpne alle grenser for alt mulig rart, nå skal vi side sette oss og vise en selvutslettende toleranse uten sidestykke.

Dette her er dekonstruering til ære for Stat og kommune. Dette er slitsomt PK prat uten noe mening i det hele tatt. Hva er det egentlig du ønsker?

Et slikt innlegg, som sier mye om ingenting, får iallefall meg til å lure på en del ting i din dissosiative kulturforståelse. Hvis ikke brunost, fjorder, bundad, osv. er Norsk, hva er? Er det noe? Er det IKKE noe? Er det som er poenget «Det er ikke noe Norsk»? Hvis ikke noe er «Norsk», hvorfor kommer så mange til Norge da? Vi er tydeligvis et verdiløst tåkeland. Er kjønns-lemlestelse Norsk? Islam? Kebab? Tror du at fordi du har funnet ut at kulturer har enkelte likhetstrekk så skal hele den Norske selvfølelsen kollapse og side settes alle mulig piss i «uggabugga»? Du må være en av de dummeste menneskene i verden hvis ikke du kan se forskjell på norsk, sveitsisk, amerikansk, iransk og kinesisk kultur.

Joda, det er noe Norsk, men du ønsker å vise alle hvor «snill» du er ved å si «alt er greit» og vise hvor smart du er ved å si «taco er ikke Norsk». Kjempe bra (!). Du har ikke forstått at du er ute av grunnskolen nå, du trenger ikke synge «barn av regnbuen» for god karakter lenger. Bjellene har sluttet å ringe, du trenger ikke sikle noe mer nå.

Sitt, dekk, gi labb og hold kjeft.

Ellers bra blogg innlegg,
hilsen AndyAce83
»

Der sluttet mitt innlegg til han. Jeg må nok skrive uendlig mange andre, fordi dette er en besserwisser løgn som har fått mye rungende ekko. Denne «ideen» er smittsom og smitter alle som ikke har et kritisk bein i kroppen og de er det MANGE av i Norge.

Øvelsesoppgave:
A) Tegn en tegning av det fargerikefellesskap kalt «Mye er forskjellig, men inni er vi like (uten om de hvite som ikke har noe inni seg)»

B) Bruk sunt bondevett og den insigt du måtte ha i psykologi til å analysere følgende frase:

«My white skin disgusts me. My passport disgusts me. They are the marks of an insufferable privilege bought at the price of others’ agony. If I could peel myself inside out I would be glad. If I could become part of the oppressed I would be free.»»
Robin Morgan

Å si slikt tegner til mye selvhat. Hvor kommer et slikt selvhat fra? Har forfatter av innlegget «Brunost, troll og innvandrere – hvem skal ut?» det samme psykolgiske komplekset? Bruk enten psyko-dynamisk, Klassisk betinging eller sosial-psykologisk forklaringsmodell.

NB – oppgaven inneholder spørsmål som ikke ville blitt gitt til eksamen, men likevel er nyttige som øvelse. Jobb gjerne samme i grupper.

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on mars 16, 2012, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: