Flaut! (Julenisse i Januar?)

På loven sitter nissene...

Bhatti sto på fredag (20/1-12) og skrek «Aylar Akkbar!» med sitt nisseskjegg. Flere dager før snakket vi alle om hva vi kunne forvente av denne protesten. Jeg hadde et bilde i hode mitt av en masseprotest hvor vi alle skulle føle at en horde av «allah, allah!» – mennesker kom strømmende ut av betongen i Oslo.

Personlig håpet jeg at protesten skulle flyte ut i «uggabugga«-tilstander og at vi endelig kunne snakke fritt om den gradvis forandringen Norge går i på en fordomsfri måte igjen. Hvor det å si at «Jeg trenger ikke å reise utenlands for går man på Grønland føler man at man har havnet i Blåland» uten å bli satt i samme bås som en massemorder som drepte barn på en øy i Oslo fjorden(?). Jeg har nemlig ikke noe imot rasister (HVA?). Seriøst. Jeg har ikke noe problem med dem.

De jeg har problemer med er overblide mennesker, den «moderate majoritet» (aka. «det er ikke noe problem før det er et problem»-mennesker) og kvekke-mennesker (politikere som ikke sier noe av frykt for å gå utenfor parti planen eller: «Det kan jeg ikke gå inn på nå / det er det for tidlig å si noe om/ [blablabla] dialog/proaktiv/mangfoldig«)*. Men rasister har jeg ikke noe problem med fordi jeg vet hvor jeg har dem.

Hvor mange ganger har man ikke sittet med et politsk korrekt menneske og et menneske av multi-kult opphav og fått flau smak i munnen av den seksuelle interessen PK mennesket viser for den andres opphav? «Du som er fra [uggabugga] må tenke [noe negativt] om oss [teite] Nordmenn?» og se at den multi-kulte bli lang i ansiktet for de nesten blir tvunget til å kritisere landet de har kommet til og må svelge en følelse av å bli positivt stigmatisert av dette overblide mennesket som lener seg over bordet med SU-buttonen sin?

Aldri? Da er du PK mennesket (knegg, knegg).

Iallfall, poenget er at det som skjedde på Fredan [sic] var FLAUT! Veldig flaut. Flaut, flaut, flaut. Og det verste er jo at jeg STØTTER protesten. Hadde de fjernet «Aylar bak bar» delen så hadde jeg fortsatt ikke møtt opp fordi jeg ikke protesterer i gruppe med andre. MEN HADDE JEG PROTESTERT… DA…. DA!!! Da hadde jeg vært med å skreket «Norge ut av Afghanistan. Vi har like lite å gjøre der nede som kvinner i militæret! Få de barna som vil leke krig ut derifra før de våkner opp og innser at blodet er ekte!»

Men hvorfor ble det så antiklimatisk når alle de sinna folka skrek «alle pakker» i kor? Ja, det var selvfølgelig skummelt og stygt å se så mange stygge mennesker skrike noe på et gurgle språk men det var bare nummen skummelt, ikke sinne vekkende. Vi satt bare å ristet på hode av Mullah 2.0 på gebrokken Norsk lire av seg en Norsk oversatt tale av bin Laden. Fordi det var maks 35 stykker som satte ræva i været den dagen.

Så her er tipset mitt til Nisse-Bhatti. Få med deg SU’ere. Si tre ting: 1) Protesten er mest mot USA, 2) dette anti-krigs budskapet dreier seg mest om USA’s kyniske imperialistiske kapitalisme og 3) hvis folk ikke deltar i denne protesten for Islam er de rasister og Israel støttere. DA kommer det mange palestinaskjerf bærende, og like hjernevaskede ungdom i alle mulige fine farger. (Blog update 2/2-2012: Som i gode gamle Januar 2009)

SU's nye reklame/propaganda plakat 🙂

Øvelsesoppgave:
Se for deg en sint ung mann. Hvordan ser han ut? Hvorfor er han sint? Skriv en tekst om denne sinna mannen. Tekstsjanger, tittel, lengde, rase og setting velger du selv. (NB! Bruk av kun Freudiansk «alt koker ned til sex»-forklaring er automatisk stryk).

[* Samt: «fritenkere», sosialister, islamsister, human-etikere, moralister (sekulert eller relgiøst), helsefreaker, ungdom som skal ta voksne i skole, technofile, de som referer til 1984 hver gang noen på venstre siden kommer med et nytt forslag, feminster, minoriteter som rapper, majoriteter som rapper, mennesker som går med ganstha klær, liberale kristne, objektivister/ayn rand sektmedlemer, Marxister, m.m. ]

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on januar 22, 2012, in ??? and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: