Herre Gud for noen Mokka Menn!

Jeg vet ikke hva som er mest flaut; å se noen bygdetullinger lage «morsomt» ordspill i fylla eller hysteriet etterpå hvor alle hårsåre PK folk blir sure fordi ordspillet påpekte (AHHH!) hudfarge. Det var nok det første fordi det var så forbanna teit. Det siste er egentlig mest skummelt.

—————————-
Det var to Nordmenn som møtte hverandre etter gammelt. De spurte hverandre hva de hadde gjort siden sist. Han ene jobbet som advokat i et stort firma, mens den andre kastrerte negere i Afrika.
«Kastrerte du negere i Afrika?», spurte den første. «Hvordan gjorde du det?»
«Jo, jeg går på en offentlig toalett med to mursteiner også venter jeg ved urinalene. Når negeren kommer inn for å tisse så venter jeg til buksa er godt nede også slår jeg de to mur klossene sammen hard over testiklene hans.»
«MEN HERRE GUD! Gjør ikke det forbanna vondt?!»
«Jo, du må passe fingrene.»
—————————–

*Knegg, knegg*.

Dette er en morsom rasistisk vits. Hva det enn var Plumbo lirte av seg på Spellmannprisen (aka. ryggklappe gallaen) var ikke morsomt, men flaut. Greit nok, flaut er også morsomt, men du forstår poenget. Journalistene jobber overtid nå i sin piraja agtige blodtørstig forakt for andre mennesker. Her skal alle vinklinger belyses om de aldri er så hjernedøde. Det viktigste er at de kan sette den som dreit seg ut i mest mulig dårlig lys.

Ta for eksempel Dagbladets geniale «– Det er vanskelig å si om dette betyr noe for vår merkevare«. Vinklingen er at fordi bandet heter «Plumbo» så må jo nødvendigvis merket Plumbo (de som løser opp dritt som har satt seg fast i rør) også lide. Dagblæ har laget lignende sensasjonsjournalistikk mesterverk med ABB går med Lacoste «Tror ikke morderens bruk av Lacoste vil påvirke salget«.

Jeg mener fortsatt at man skal kunne ha en pris/straff til journalister for slikt bra avfallsproduksjon. For la oss være ærlig her. Er ikke den virkelige skurken journalistene etterpå som påpekte gjentatte ganger og hauset opp en liten ting til å bli en betent konflikt? Journalister har forsaket mange kriger. Tror at hvis du leser verdenshistorien, og så på hvordan kriger starter, ville du finne en journalist som rapporterte ett eller annet uten evne til å formulere seg edruelig, sannferdig og diplomatisk.

Så er det noen du bør hate i denne saken her, så er det samtlige journalister som har skrevet om denne saken. Dette dreier seg ikke lenger om en manns idiotiske plumping ut at en annen mann er svart, men om journalister som skal selge aviser.


For å avslutte med et sitat av Abraham Lincoln:

«I am not nor ever have been in favor of making voters or jurors of Negroes, nor of qualifying them to hold office, nor to intermarry with white people; and I will say in addition to this that there is a physical difference between the white and black races which I believe will for ever forbid the two races living together on terms of social and political equality. And inasmuch as they cannot so live, while they do remain together there must be a position of superior and inferior, and I as much as any other man am in favor of having the superior position assigned to the white race.»

– Abraham Lincoln (September 1859)

(Ja, jeg vet. Fikk like mye bakover sveis. «Ekke han, han snille karen da?», tenkte jeg.

Øvelsesoppgave:
1) Analyser uttrykkene «Potet», «mokka menn», «kremtopper», «sosialist», «fiskepudding», «Behndi», «Blåøyd djevel», «sot-rør», «fyrstikk» etter hvor mye disse ordene ville såret deg. Finn gjerne på egne nedsettende ord også. Ta så å drøft disse uttrykkenes evne til å såre deg og andre i lys av ordtaket «Pinner og stein kan brekke mine bein men ord kan ikke skade meg«. Tittel velger du selv.

2) Slå ihjel en journalist og forklar til politiet at du slo ihjel journalisten fordi du leste AndyAce83’s Tanker om Ting. Observer så hvordan JEG skal måtte forsvare meg fordi DU har et psykisk problem. Legg også merke til at din lyst til å slå ihjel journalister vil øke etter at de har tatt opp saken mot deg og meg. Skriv så et dikt om dette og prøv å få det publisert i Aftenposten.

Lykke til!

(PS: Det han Kaizer karen gjorde var trolig det teiteste av allt. Det er så dumt at jeg gidder ikke å skrive noe mer om det. Sangen «Hjerteknuser» er fortsatt fin da)

(PPS: Det ser ut til at folk har glemt han lille PK arbeiderparti kunstneren: Tore Renberg følte at han kunne leksjonere etter at Plumbo mannen hadde fått vin i hode. Greit, ingen bryr seg om et slikt nek. Men han er jo like teit. Maken til piraja tankegang skal man leite lenge etter. «Oh, noen helte vin i hode på han karen. DA kan JEG komme å fortelle hvor sur JEG er.» Feigt!

Feig sosialist!

)

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on januar 15, 2012, in Kvasi-intellektuell svada and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: