Er julen egentlig om Jesus?

Hver dag blir det født en bedreviter eller ti. Man kjenner dem igjen på den høylytte gråten de gjør de første 6 ukene. Det eneste som stopper kjeften deres er pupp. Dette forklarer bedreviterens psyke. Pupp i munnen stenger som regel kjeften på dem.

Når bedrevitere vokser opp og utvikler språket kaller de seg ofte for «kultur-marxister», «fritenkere», «ateister», «relativister» eller får en helt annen religiøs tro en det som er normen i område de bor i. De kler seg også anderledes enn andre (går i bestefars frakk eller har politisk slagord på jakka med en hårklipp som bare en mor kunne elske (men mest sannsynlig ikke henne heller)). Det viktigste for bedreviteren er å skille seg ut pga en liten klump med kunnskap som de vet vi andre «ikke vet».

Et eksempel på slik bedrevitende utsagn er «Jula er egentlig ikke kristen, men er en åsatro festivitet som ble bare omgjort til den kristne. Så Jula er egentlig ikke religiøs. Jesus var egentlig ikke født i desember engang. Hvis han i det hele tatt ble født.» Så smiler de, fordi de vet de har rett.

Men så tar de jo feil da vet du. Eller de tar ikke så mye feil som de lar det de sier ha større betydning enn det det naturlig burde ha.

Først dette med at jula egentlig var en hedonistisk vinter feiring kalt bloting som ble omgjort til den Kristne høytiden Jula vi nå kjenner. Dette skjedde for 1000 år siden. TUSEN ÅR!!!!!! Hvor lenge skal en forandring vare før vi er enig om at den er fast? «Fritenker» aksepter at Jula er kristen nå eller slakt et dyr på en stein i skogen uten å plage oss som finner plaging av dyr kvalmt.

I tillegg har vi adventstid og på engelsk heter jul Christmas og blablabla. Jula er om Jesus uansett hvordan du «fritenker» deg nye begreper og drar tråder til Big Bang.

Så var det dette med at Jesus ikke var født 24 desember.

Ugh! «Fritenkere»! Hvordan forklare ting til noen som bare vil vite bedre enn andre? Hvordan unngå motargumenter fra en kverulant?

La meg forklare med en historie:
Tang Tung Ilss Sung blir født av en koreansk hore på horehuset Ping Ping i en liten landsby i Korea. Tang Tung Ilss Sung blir så kastet for vinden fordi horemammaen hans kunne ikke ta vare på han. Han blir istedet adoptert til Norge av noen som ikke kunne få seg unge, men heller ikke var interessert i å hjelpe noen vanskeligstilte barn i sitt eget land. Tang Tung Ilss Sung blir levert med lite dokumentasjon. Han ble funnet på et barnehjem. Når han ble født er usikkert. Hva gjør så familien? Dikter opp en dato og erklærer den datoen Tang Tung Ilss Sung sin bursdag.

I nabolaget til Tang Tung Ilss Sung og hans nye familie bor Bedreviter -Jon. Selv om Bedreviter-Jon er arbeidsledig og med lite utdannelse har han lest mye vitenskaps bøker, alle bøkene til Dawkins og er fast abonnement på Illudert Vitenskap. Han får høre om denne grove løgnen og ringer på døren til Tang Tung Ilss Sung sin familie for å ta dem i skole.

Ja, det er trist og farlig og bo ved en bedreviter. De skal ta deg i skole for sannhet er det viktigste. Men HUSK sannhet er bare interessant hvis den er obskur og okkult slik at man ta andre i skole. Den må ødelegge vår felles oppfattelse av en tradisjon for eksempel. At jorden er rund er ikke viktig kunnskap fordi den er rund for alle.

Øvingsoppgave:

Velg en (1) av disse oppgavene:

A) Ta deg en 3 årig sosial-antropologisk utdannelse hvor du må slite deg igjennom mye Thomas Hylland tanke gods og jatte med kultur-relativister fra alle hold. Ta deg en fordypende arkeologisk utdannelse etterpå med hovedfokus til romersk og midtøsten historie. Flytt nå til Israel og Betlehem og dediker ditt liv til å finne ut datoen for Jesus fødsel. Når du finner ut hvis og når Jesus ble født publiser en artikkel om dette hvor du ser at ingen vil skifte dato uansett om Jesus ble født i desember eller juni.

B) Aksepter at Jesus ble født 24 desember og start juleforberedelsene dine.

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on desember 13, 2011, in ??? and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: