Klage #12: Det heter ikke snik islamisering men Islamisering.

Venstre forvridde bruker ikke bare egne kjære ord som «rasist», «xenofob» og «islamofob» mot innvandrerskeptikere men liker også å håne dem ved å bruke et ord de selv har definert som tåpelig, nemlig; «snik islamisering«.

Siv Jensen, sa kanskje litt sent i 2009 at hun fryktet for snik islamisering. Tro det eller ei; jeg er IKKE Frp fan. Likevel klarer jeg ikke å la være å se hvor ofte de får rett i sine advarsler og også hvor ofte deres advarsler blir møtt med hån. Jeg vet ikke om du husker at Carl I. Hagen sa at ABB og terrorisme undersøkelsene var ressurs overforbruk? [1] Oh, det ble skandale! [2], [3] Blablabla… han fikk rett likevel. [4], [5] Og hva gjør vi? Vi ler og flærer. Sier politikerene og media unnskyld? Nei, de ler og flærer de også. Gud!

Iallefall, «snik islamisering». Tydeligvis lyder dette ordet veldig dumt i venstre forskrudde mennesker siden de gjentar dette ordet som et bevis på hat og paranoia fra Frp og andre innvandrer «fiendtlige». Sist gang jeg hørte det var i debatten 24/11-11. Jeg tror derfor jeg må klargjøre hva dette begrepet betyr og også tydelig gjøre at dette ordet ikke brukes lenger fordi det er utdatert.

Når Siv Jensen brukte dette ordet første gang dreide det seg om diskre forandringer i Norsk kultur. Ved å bruke dette ordet ønsket hun å bevisstgjøre oss på at små, subtile ting skapte en bevegelse fra Norsk (sekulært kristen kultur) til en mer midtøsten inspirert estetikk, uttrykk, verdi osv.

«Snik» delen dreide seg om at venstre forvridde ikke ville kalt det for Islamisering men «integrering», «mangfolds utfoldelse», «globalisering» og «toleranse». At det som absolutt var å gi spillerom for religion mange mener er like mye en farlig ideologi ikke dreide seg om å gi bort Norske verdier for fremmedkultur men istedet blende sammen til et «Nytt proaktivt multikulturellt mangfolds Norge«. Med andre ord var «snik islamisering» ment som et alternativt uttrykk for å gi sin forklaring og fortolkning av en annen forståelse på en veldig reel forandringer i Norge.

Som sagt falt dette kultur-maxister (regner med at de fleste er kjent med det uttrykket nå?) hardt for hjertet og som enhver venstreforvridd var det et hoved strategi som ble utløst; Latterligjøring. Du vet; le og flære.

Det er latterliggjøring som argument som får meg til å velge side i saker. Jo mer det skal les av motstanders argumenter, jo mer mener jeg motstander har rett. Det er sjeldent jeg hører motargumenter fra venstre siden og i denne saken var det bare latter å høre.

Men det var da, dette er nå og NÅ er det ikke lenger «snik islamisering» innvandrings kritikere bruker. Det hele forandret seg i 2009 når Hadia Tajik satte igang sitt prosjekt med å legge til Hijab (et islamsk religiøst plagg) til Norsk Politi uniform. På samme måte som 11/9 og 22/7 forandret manges liv og måten de utalet seg på, så forandret denne handlingen seg slik at innvandringsfiendtlige mennesker gikk fra snik (subtilt, sakte, nesten umerkelig) til bare islamisering. Erru med?

Fra og med da, gikk man fra små forandringer på individ nivå (Mohammed får et brød med nugatti når de andre barna i bursdagen spiser pølse) til makro/samfunns nivå (alkohol servering skal stoppes fordi muslimer ikke drikker, midtøsten estetikk blir betalt av stat og kommune som bysmykking, adskilte jente/gutte klasser, bønnerom i offentlige bygg osv) og er ikke lenger vansklig å få øye på og veldig truende for de som er stolte av Norsk kultur og ikke er anti-hvite [6], [7], [8] .

Spørsmål?

Øvingsoppgave:

VELG 2 (TO) AV OPPGAVENE

1) Forklar begrepene subtil, implistt, apophenia, xenofobi, xenofili, paranoia, partisk, hjernevasket. Kom så med noen personlige refleksjoner rundt disse begrepene og hva de betyr for deg.

2) Skriv en novelle om en hjernevasket person som plutselig innser at de er hjernevasket. Kall novellen «Nei, hr postmann, ikke den sprekken» eller «Ansvar for hatske holdninger»

3) Mal et bilde eller skap en kollasj som viser alle sider av en sak. Streb etter sannhet uavhengig av politisk syn. Kall den svart-hvit # 1

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on desember 10, 2011, in Klager om Ting and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: