Barken, veden, asken eller ilden?

Så jeg har i det siste året lest mye på innvandringsdebatt forum på internettet. Jeg leste først endel på aftenpostens Debattsentralen men når den ble nedlagt så flyttet øynene mine seg til VGDebatt. Jeg har ikke en egen konto/profil på disse stedene, for jeg vet hvor poengløst det ville være å delta i slike debatter, og dessuten så har jeg andre fora på Internett hvor jeg kan diskutere hva den enn skulle måtte være.

Iallefall, det jeg observerer mens jeg leser argumentene på innvandringsformuene er at det er fire sider av saken.
1) De som er imot innvandring fordi vi mister vår kristne/norske kultur arv,
2) De som er imot innvandring fordi det kan stoppe «fritenkningens» fremvekst,
3) De som er glad i mangfold fordi det nøytraliserer den kristne kulturarven
og
4) De som bare er veldig glad i mangfold og mener alle som er imot er rasister.

Legg merke til at jeg ikke kaller noen mening for rasistisk motivert, men kulturell. Dette fordi at rase begrepet er nesten ikke brukt i debatter lenger. Om det ligger «rase-tanker» under deres argumentasjon er fullt mulig men det vil også måtte lede til en del spekulasjon som jeg i dette bloginnlegget ikke finner konstruktivt å ta opp.

Når det kommer til disse fire gruppene meninger så tilhører jeg nok mest gruppe 1. Jeg er imot en ekstrem utvanning av den norske kristne kulturarven og ønsker ikke å sidesette Islam som religion med Kristendommen. Min historieforståelse er ikke at kristendommen er verre men bedre enn Islam og er faktisk en av de grunnene til at Vesten har blitt så sterke materielt, vitenskaplig og kulturelt (og ikke på tross slik mange «fritenkere» skal ha det til).

Siden jeg har dette ståstedet har jeg lurt på hvem som er mine allierte i denne saken. Andre ikke-kulturrelativistiske Kristne er jo mine allierte, men hvor mange det er av dem er jeg ikke sikker på. Så utenom min egen gruppe, hvem ville jeg vært villig til å støtte i den pågående kulturstriden i Norge, vesten og verden?

Kunne jeg alliert meg med ateisten for å de-kristne Norge på betingelsen av at Islam og Sharia ikke skulle få spille rom i Norge? Kunne jeg alliert meg med Islam for å hindre at Norge blir mer Gudløst? Jeg vet ikke. Kunne vært interessant og snakket med fritenkere om deres syn. Kunne de vært villig til å kue seg en kristen kulturarv hvis de slapp å bli steinet som kjettere under sharia? Kunne muslimer godkjent kristne i Norgestan, eller ville kristne blitt steinet sammen med Jens Brun, Åse Kleveland og deres human-etiske venner? Som en kristen i et mer og mer Gudløst samfunn må jeg begynne å tenke på dette. Det er bare 3% muslimer i Norge ifølge SSB, men likevel ønsker vi å sidesette Norske polituniformer med Islamsk hijab.

Akkurat nå lener jeg mot en allianse med Jens Brun, Åse Kleveland og deres venner for en sekulært sterilt kaldt materialistisk hult samfunn enn å leve i frykt under muslimsk diktatur men da må Jens Brun og Åse Kleveland slutte å bruke Islam som grunnen til å de-kristne Norge og istedet bare si «ALLAH Guder skal vekk» slik at det ikke føles så mye som hets.

Øvelsesoppgave:
Forklar hvordan 3% av en befolknings skal ha spesial hensyn fra 97% av befolkningen når det finnes mange samfunn i verden hvor de 3% ville vært i majoritet og i det nye globale sammfunnet kunne de fint flyttet dit uten problemer. Kall teksten «De som mener noe annet er rasist» eller «Hvis ikke du er snill nå (så flytter jeg tilbake til Somalia)«. Stil type velger du selv

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 6, 2011, in ??? and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: