Bør vi gi rom for Sharia i Norge?

Norge er på vei mot kulturell og moralsk kollaps. Alle vet det. Til og med Audun Lysbakken. Kuttene på våre unges armer kan ikke lenger skjules med langarmede. Nye, flere, større tattoveringen lurer ingen. Den grå masse av narkomane vokser. Ingen føler glede av å bo «i det beste landet i verden». «Demokratiet» er egentlig bare et «sosial-demokrati». Kvinnen skriker etter en ekte mann, men alle menn er kastrert. Menn får seg mange damer, men klarer ikke føle tilhørighet, ro og mening med en. Alt er tomt, vondt, ondt. «Fritenkere» drepte Jesus. Ingen husker hvorfor vi feirer jul lenger. Mangfold ble kulturelt kaos.

Det er ikke anarki for det er vi lovet er «kult».
Det er anomie– anarkiets apatiske fetter.

Folk kommer med løsninger. «Sekulariser mer!», «Mer toleranse mot det fremmede», «som Freud sa undertrykker vi vår seksualitet. La oss lage mer underholdning som er pornografisk.» Men ingen forstår problemet. For det krever innsikt i mennesket. En innsikt ikke engang de fleste psykologer, psykiatere eller andre «menneske studenter» har.

Norge synker ned i gjørmen av menneskelig lavmål og en løsning som er importert og signert både av «fritenkere» og sosial-demokratene er Islam. Fredens relgion. Så kanskje legge Islam i vårt tomrom vil løse ting? Kan en god dose Muhamedanisme lege vår kulturelle råte? Hvis vi innfører litt Sharia, vil det fikse smerten av å eksistere i et rettningsløst land?


(Mangfold forteller litt om tingenes tilstand; tittelert «Oslo today, London tomorrow – Sharia is unstoppable». Blog update 23/11-11: Jeg ser de fjernet videon og jeg fant derfor en mirror video. Siden den sikkert vil bli fjernet også pga uønsket profilering av mangfold vil jeg bare skrive søke ordet: «Islamic Emirate Project: Shariah Controlled Zones Coming to Britain». Hvis videon blir fjernet igjen søk på den videoen så vil den nok dukke opp. )

Sharia, ja.
Dette er en vanskelig sak. For å sitere Thomas Hylland på saken «blablabla» (Hvordan gi bort landet sitt med ord, Hylland 2009). Vi må ikke glemme toleranse og det å gi spillerom for mangfold. Når vi så reflekterer over alle sidene rundt denne saken fra et historisk, etisk, kulturpolitisk og teologisk i lys av god dialog bør nok vi alle være enig i at svaret bør være:

«NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. IKKE FAEN. ER DU FORBANNA GAL? HVA FEILER DET DEG? HVORDAN KAN DU TENKE SLIK DIN JÆVLA SABB?!»

Øvingsoppgave
Skriv et Haiku om en jente som blir kastet ut av sin egen sandkasse. Hvis du ikke ser symbolikken bak ditt eget dikt så må du aldri diskuter innvandringspolitikk med noen andre igjen.

«Just as every cop is a criminal, and all the sinners saints!«

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on november 3, 2011, in ??? and tagged , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: