Klage #9: Jagland. Hvor mye mer idioti må vi (jeg) tåle?

Man kan le og flære av all paranoia på nettet. Humre så fint over de som sier sosialismen tar over Norge. Slike tar sikkert feil og uansett er det ikke et problem før det blir et problem. Vi kan så riste på hode av de som hevder at det er en sosial-demokratisk kultur monopol i Norge som hindrer oss i nytenkning og at dette har i kanskje pågått i flere ti år. Dette er selvfølgelig bare tull fra gale mennesker i psykiatrisk helsekø (en helsekø som er høyre-sidens feil!). Men hva jeg mener vi ikke lenger må bare le og flære av er Jagland.

Skal denne mannen styre Norges fremtid?

Jagland er farlig. Det vet vi alle. Men det kan være vanskelig å snakke stygt om han fordi han er evneveik og vi ønsker i Norge å gi folk med alle former for retardasjoner samme muligheter som vi har.

Og Jagland har fått komme langt og burde absolutt være et symbol for at alle mennesker med hjerneskade kan komme lang i livet. Men han er farlig nå. Det fordi han har kommet for langt. Og nå må vi få han satt ned i en stol og la noen voksne ta over litt. Gi han et puslespill, noen blinkende lys eller en dyp bass. Noe som kan nøytralisere hjernen hans en stund mens vi kan reparere skadene på f.eks. nobelprisen, verdens syn på Norge og stoppe avtaler han må ha gjort med Europa som vil binde oss til ubrukelige verdens organisasjoner osv.

Jeg har alltid ristet lett på hode av Jagland. Han var en perfekt parodi på en Arbeiderparti man. Naiv, dum og helt uten antenner utad. Som en moderne versjon av Marie Antoinette. Lat og livs lei med ordet «selvfølgelig» brukt i annenhver setting. Dette har vært hans karakterbrist hele veien, og vi i Norge har koset oss mye med dette. Som da han mistet statsminister posten for å være for stor i kjeften. Det er en norsk klassiker vi aldri kommer til å glemme. Da var Jagland komisk og harmløs. Nå har han blitt skummel og farlig.

Jagland er blitt farlig fordi noen har fortalt han om Grunnloven. Jeg lever ennå i frykt etter jeg leste hans kronikk «Reformer Grunnloven!» (fra Aftenposten 14.05.09. Trykk her for å lese). Der skriver han at i 2014 (200 år etter grunnloven ble skrevet for de av dere som er historieløse) bør vi alle gå sammen å omskrive grunnloven. For å gjøre min mening så klar at til og med en sosial-demokrat kan forstå:

JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV!

JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV!JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV! JAGLAND MÅ ALDRI FÅ SINE PØLSEFINGRE PÅ VÅR GRUNNLOV!

Det er greit. Jeg forstår. Det er ikke noe problem med noe. Jeg er helt enig med deg. Hør! Jeg er helt enig med deg. Du har forstått det alle skeptiskere ikke har forstått. Du er smart, og alle som mener noe annet er dumme paranoide bønder. Enig med deg! Hele Karl Johan kan bli motorvei for deg? Hehe, jovialt av deg det. Avslappet og kult. Alle kan digge deg. Lover. Enig med deg. Ok? Aldri noe å være redd for. All forandring er til det bedre. Alt er bra. Snik islamisering, venstre ekstreme, kult marxisme… Alt det er løgn! Feber fantasi fra gale mennesker. Ja. Islam er en mye bedre religion en Kristendommen. Det er kristendommen som overlegent har begått flest drap og forfølgelser. Uten tvil. Korstogene, ja? Nei, hadde ikke noe med at Islam skulle invadere Europa. Ok? Men…

Har du sett at øynene hans har blitt mindre med årene? Symbolsk? Idunno. MANNEN MÅ IKKE FÅ MER MAKT!!!

Men PLEASE VÅKN OPP! Jagland må ikke få tilgang til grunnloven. Dere moderate majoritet må gjerne være så avslappet dere bare vil. Og «Det løser seg sikkert» holdningen gjør deg kjempe smart og allright i alle lag. Alle liker deg, som den konfliktskye mennesket du er. MEN la oss DENNE GANGEN si det IKKE løser seg! At hvis Jaglands infantile visjoner får klippe og lime vår grunnlov med Crayola stiftene sine og glitter kan Norge få irreversible, unnskyld, «ikke mulig å gå tilbake»-skader. Så la oss sette foten ned en gang? Bare en gang? Nei? Slappe av og se på «Skal vi Danse» istedet?

Ok.

Øvingsoppgave:

Finn et barn på 5 år og les grunnloven opp til henne. Gi henne blankt ark og fargestifter til å be henne skrive en ny grunnlov. Mens du ser barne tegne Mamma, hennes nye kjæreste Roy og hunden deres Tomrad skriver du et dikt som heter «Barn var ikke så kunnskapsrike som jeg trodde; del 1»

En musikalsk valium for de som frykter Jagland like mye som meg:
[http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/561585/]

Det er bedre å le enn å ligge i skjelvende fosterstilling.

(Blog update: Etter å ha lest om Marie Antoinette og hennes skjebne i hendene til franske «fritenkere» føler jeg at jeg gikk for langt i å sammenligne Jagland med Marie Antoinette. Jeg assosierte Jagland med «fritenkerens» versjon av henne. Den mer historiske korrekte, tapre og lojale Marie Antoinette er selvfølgelig IKKE lik Jagland.)

Reklamer

About AndyAce83

Norwegian. That is all.

Posted on oktober 23, 2011, in Klager om Ting and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Så hva tenker du om dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: